2777
2789

تازه بینیمو عمل کردم....مامانم بعد اینکه غذا رو خودم یه کمی به نظرم مزه فلفل میداد گفتم ریختی گفت نه!

بعدش که فهمیدم ریختع....کلی دادو بیداد کردم که دیگه کم بریزه هم فلفل هم نمک....

الان نوک بینیم حس میکنم یه جوریه.....

خراب میشه بینیم ینی؟😭😭😭🥺🥺🥺🥺

بله مماخت کج میشه😐

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بخدا خیلی حساس شی بد میشه الان حق داری من داداشم بعد اتاق عمل اومد بیرون بهدش اومد کمپوت و تخمه و چیپسارو پاتک میزد😂سوپ اماده میخورد سوپم پر ادویهو فلفل

همه چی خوبه

اگه به خاطر فلفل و نمکم دماغت کج نشه بخاطر دادات شاید بشه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
حقته خراب بشه کسی سر مادر داد میزنه اخه

ببین به خدا داشتم مشکلمو تایپ میکردم...با خودم میگفتم الان یکی میاد اینو میگه....

عزیزم گلم خوشگلم اگه دیدی تو تاپیکی راه حلی برا مشکل استارتر نداری میتونی کلا نظر ندی ها نظرت چیه؟؟😑😑😑