2777
2789

ببخشید استاتر 

خانما تروخدا بیاید دو تاپیک قبلم به کمکتون نیاز دارم🙂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال نداشتم اون تایپکو بخونم خلاصه اشو میشه بگی چی بود اصلا چرا فش دادن به طرف

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مگه همه همیشه منظم اند من سر ساعت شش صبح بیدار میشم یازده شب میخوابم همه کارام مرتب  اما امروز از ظهر دراز کشیدم خر کار می کنم نمی تونم بلند شم ظرف ناهارو نشستم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
حال نداشتم اون تایپکو بخونم خلاصه اشو میشه بگی چی بود اصلا چرا فش دادن به طرف

ی خانم بود بسیار تبل  همش هم خواب بود مهمون میومده غذا تو خونش نبوده دوتا بچه داره از گشنگی سیب زمینی خام گاز زدن برا اینکه مامانشون از خواب بیدار نمیشه راهکار میخاست بیشتریا نفرین کردن فحش دادن و توهین

مگه همه همیشه منظم اند من سر ساعت شش صبح بیدار میشم یازده شب میخوابم همه کارام مرتب  اما امروز ...

دقیقا دست خود ادم نیست من چند ساله ازدواج کردم شوهرم میگفت ارزومع صبحانه با هم بخوریم یا برام تدارک صبحانه ببینی ولی خواب عمیق من نمیذاشت خودمم خیلی سرزنش میکردم خلاصه یبار بیدار میشدم باز روز از نو روزی از نو . ولی من مثل اون خانوم شب تا صبح بیدار نبودم شب ساعت 11 میخوابیدم تا 12 یا یک ظهر به ناهار نمیرسیدم بعد از زایمان هم بدتر شد بچه گریه میکرد من حس بلند شدن شیر درست کردن نداشتم ن اینکه نخااامممم هااا خیلی خودم و سرزنش میکردم حرص میخوردم 

اصلا فکر نمیکنن فقط دهنشونو باز میکنن، حالا باید بری زندگیاشونو ببینی

دقیقا بیشتر خانمایی ک بچه دارن کلا خونه و غذا و زندگیشون ک همیشه مرتب و رو روال نیست جمع میکنی یساعت بعد بچه هنپ میریزه من خودم ی هفته مرتب خونه و جمع میکنم بعد ی هفته باز تبل میشم تا ی دوروز کار نمیکنم نمیدونم چ دردیه همش خستم