2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین....

93 بازدید | 14 پست

من 19سالمه یکیو دوست دارم حالا بنا به دلایلی جداشدیم و اینو پذیرفتم،ولی این جدایی دلیلی نشد که دیگه دوسش نداشته باشم،خواستگار دارم بخاطر اینکه فکرم یه جای دیگست همه رو رد میکنم نمیتونم کنارکسی باشم کنار یکی بخوابم که حسی بهش ندارم نمیتونم بچه ای بیارم که باباشو از سر اجبار انتخاب کردم لطفا نیاین بگین مهرش به دلت می افته بچه دار بشی همه چیز درست میشه،من آدم مستقلیم،دستم تو جیب خودمه،میخوام بدونم سنتی ازدواج کردین راضی هستین؟شماهم مثل من بودین عاشق کسی باشین بایکی دیگه ازدواج کنید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم به نظرم اکه طرفت خیلی بهتر ار اون قبلی باشه واقعا عاشقش میشی و حس میکنی که این عشق واقعیه 

به هر حال چون خاستگارات سنتی هستن بهتره بهشون مهلت بدی مدتی باهاشون رفت و امد کن ببین مهرش به دلت میشینه یا نه 

ن من عاشق شوهرم بودم سنتی نبود ازدواجمون. بنظر منم ازدواج باید عاشقانه باش ولی عقلانی باشه ام وقتی ک جدا شدی دلیلی نداره فک کنی دیگ ب کسی علاقه پیدا نمیکنی و زوریه

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

من سنتی ازدواج کردم کسی تو دلم نبود اما واقعا از خواستگارم( شوهر فعلیم) خوشم نمیومد اوایل

الان همه زندگیمه فکر نمیکردم هیچ وقت اینقدر عاشق کسی بشم

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
خب به خودت فرصت بده تا هوای اون از سرت بپره ...بعدش کم کم یکیو بیار تو زندگیتو قبلیو هم فراموش میکنی ...

اتفاقا مدت زیادیه گذشته من تک فرزندم غصه مامانمو دارم اون پا به پای من غصه خورده مستقل شدم بدونه بدون ازدواج هم خوشبختم ولی خب....انگار دوست داره تو لباس عروس منو ببینه ولی به چه قیمتی،من زنداییم تو بغلم گریه میکرد۴۰سالشه دوتا بچه داره به فکر عشق قدیمش بود،نمیشه گذشت از یسری چیزا

اتفاقا مدت زیادیه گذشته من تک فرزندم غصه مامانمو دارم اون پا به پای من غصه خورده مستقل شدم بدونه بدو ...

ببین سخته ولی میگذره اونم توی سن تو ...اگر آدم بهتری گیرت بیاد بخدا حتی فکرشم نمیکنی 

ن من عاشق شوهرم بودم سنتی نبود ازدواجمون. بنظر منم ازدواج باید عاشقانه باش ولی عقلانی باشه ام وقتی ک ...

اره مطمعنم تنهایی باشم دردش کمتره تا اینکه برم زیر سقفی که قرار نیست با عشق و علاقه کاری براخونم کنم

ببین سخته ولی میگذره اونم توی سن تو ...اگر آدم بهتری گیرت بیاد بخدا حتی فکرشم نمیکنی 

بهتر بودن از نظر هرکس متفاوته،من چون خودم کار میکنم اصلا پولداری طرف و اینجور چیزا به چشم نمیادازبچگی توخیالاتم این بوده با عاشق میشم ازدواج میکنم و....😅مشاورا،روانپزشک دارو،کار،درس،کنکور،فعلا هیج چیزی نتونسته باعث بشه من علاقم کمتر بشه