2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه؟

88 بازدید | 13 پست

دوستان من امروز جایی بودم بعد اسنپ گرفتم برگردم خونه با خواهرم دوتایی..بابام اومد شماره کارت از راننده گرفت تا اینترنتی پرداخت کنه همون لحظه و مارو فرستاد و ما حرکت کردیم..راننده یه آقای سبزه لاغر اندام بود..و از اول راه صدا گوشیشو زیاد کرد و گزاشت رو قرآن با گوشی:/بعد صدای گوشی با قرآن خیلی تیز بود من چیزی نگفتم 

یه مقدار از راهو ک رفته بودیم خواهرم گفت ک گوشیشو جا گزاشته و شروع کرد به گریه کردن چون سنی نداره منم اعصابم بهم ریخته بود اینم صدارو زیاد کرده بود رو مخم بود

بهش گفتم آقا ببخشید صدا قرآنو کم کنید بیزحمت..کم نکرد یا نشنید..دوباره بهش گفتم گوشیشو برداشت یکم کم کرد و گفت دارید تلفن حرف میزنید؟گفتم نه..بعد مامانم زنگ زد باهاش حرف زدم دیدم صدا قرآنو قطع کرد..تلفنم ک تموم شد برگشت با یه لحن بد گفت اگه صدا آهنگم بود میگفتی قطع کنم؟؟؟؟😐

گفتم چه ربطی داره اقا من الان اعصابم خورده شما هرچی میزاشتی صداست به هر حال داره منو اذیت میکنه

بعد گفت تورو اذیت میکنه به ما آرامش میده...گفتم خب شما از این به بعد وقتی مسافر سوار نکردید گوش بدید اینم هیچی نگفت

بعد چون شماره کارتی که داده بود مال یکی از خانوادش بود زنگ زد با لحن بد گفت پول ریخته شده یا نه..بعد طرفم گفته بود اره بعد گفت اره مسافر سوار کردم کاشکی سوار نکرده بودم

منم گفتم کاشکی

دیگه تا اخر هیچی نگفت و الان موندم تقصیر منه یا اون

مگه وقتی ماشین کرایه میکنیم نباید دربست در اختیار خودمون باشه؟ میخوام به پشتیبانی اسنپ زنگ بزنم گزارشش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنپ متاسفانه طرف مردم نیست  راننده هاش کارای بدی کردن اخیرا مثل کتک زدن دختر مردم به خاطر روس ...

انقد بد برخورد کرد که هر آن منتظر بودم بزنه کنار شروع کنه به کتک زدنم😐

اشتباه میکنه اگه دقت کنی تونظردهی اسنپ که به راننده امتیازمیدی هس که موزیک ملایم 

الان بنظرتون گزارش بزنم براش تا یاد بگیره باید چجور رفتار کنه؟

منم. ی بار برعکس شما اتفاق افتاد برام میگرنم عود کرده بود فشار عصبی داشتم راننده هایده گذاشته بود بهش گفتم حالم بده کم کن هرچی از دهنش دراومد بهم گفت بعد منم وسط راه پیاده شدم خیلی بدبختی کشیدم. تا ی پرایدی خدا خیرش بده سوار کردم به مقصد بردم اومدم بهش کرایه بدم گفت مسافرکش نیستم دیدم حالت بده رسوندمت بعدادخواستم گزارش بدم ولی پسرم ودامادم نزاشتن گفتن راننده بی شعوره زن وبچه اش چه گناهی دارن تو این تورم گفتن شاید اونموقع حال خودش هم بدبود قرض وقسط وتز این حرفها منم بی خیال شدم ولی تو مترو بودم ی خانمی گفت شوهرش راننده اسنپ چون بدحرف زده تعلیقش کردن. خیلی ناراحت بود اونجا خداروشکر کردم که باعث بریدن نون کسی نشدم بسپر به خدا اگه اخلاقش همیشه اینجور باش خلاصه ی جا تاوان میده تو مسببش نباشی بهتره این نظرمن وتجربه ام بود 

منم. ی بار برعکس شما اتفاق افتاد برام میگرنم عود کرده بود فشار عصبی داشتم راننده هایده گذاشته بود به ...

ممنون از نظرتون برای من تاثیر گذار بود برخوردی که کردید♥️⚘