دوستان من امروز جایی بودم بعد اسنپ گرفتم برگردم خونه با خواهرم دوتایی..بابام اومد شماره کارت از راننده گرفت تا اینترنتی پرداخت کنه همون لحظه و مارو فرستاد و ما حرکت کردیم..راننده یه آقای سبزه لاغر اندام بود..و از اول راه صدا گوشیشو زیاد کرد و گزاشت رو قرآن با گوشی:/بعد صدای گوشی با قرآن خیلی تیز بود من چیزی نگفتم
یه مقدار از راهو ک رفته بودیم خواهرم گفت ک گوشیشو جا گزاشته و شروع کرد به گریه کردن چون سنی نداره منم اعصابم بهم ریخته بود اینم صدارو زیاد کرده بود رو مخم بود
بهش گفتم آقا ببخشید صدا قرآنو کم کنید بیزحمت..کم نکرد یا نشنید..دوباره بهش گفتم گوشیشو برداشت یکم کم کرد و گفت دارید تلفن حرف میزنید؟گفتم نه..بعد مامانم زنگ زد باهاش حرف زدم دیدم صدا قرآنو قطع کرد..تلفنم ک تموم شد برگشت با یه لحن بد گفت اگه صدا آهنگم بود میگفتی قطع کنم؟؟؟؟😐
گفتم چه ربطی داره اقا من الان اعصابم خورده شما هرچی میزاشتی صداست به هر حال داره منو اذیت میکنه
بعد گفت تورو اذیت میکنه به ما آرامش میده...گفتم خب شما از این به بعد وقتی مسافر سوار نکردید گوش بدید اینم هیچی نگفت
بعد چون شماره کارتی که داده بود مال یکی از خانوادش بود زنگ زد با لحن بد گفت پول ریخته شده یا نه..بعد طرفم گفته بود اره بعد گفت اره مسافر سوار کردم کاشکی سوار نکرده بودم
منم گفتم کاشکی
دیگه تا اخر هیچی نگفت و الان موندم تقصیر منه یا اون
مگه وقتی ماشین کرایه میکنیم نباید دربست در اختیار خودمون باشه؟ میخوام به پشتیبانی اسنپ زنگ بزنم گزارشش بدم