2777
2789
عنوان

دعا یا جادو

103 بازدید | 9 پست

سلام کسی هست روشی بگه که دعا یا جادو باطل بشه من تو زندگیم یه سنگینی افتاده واقعا دیگه دارم کم میارم

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره بقره شنیدم گوش کردن و خواندنش ،دعا و جادو رو باطل می‌کنه . حدود ۴۰زوز بخون

مرسی

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

ازکجا مطمینی دعا یاجادوعه ایشالا که نباشه 

امیدوارم اشتباه کنی وزودزود زندگیت عالی روبه راه بشه توارامش وخوشبختی زندگی کنی خداازسرکسایی که ادما روجادو میکنن نگذره مگه اینکه ازکارشون پشیمون بشن منو شوهرم شدیدا عاشق هم بودیم بعد کلی سختی به هم رسیدیم نامزد بودیم ۲روز مونده به عقد مارو طلسم زدن برامون شوهرم بخاطر یسری مسائل مسخره مسائلی که ماصدبرابرش رو پشت سرگذاشته بودیم یجورایی ازدواجمکن محال بود ما همه اونارو با هزار سختی اوکی کردیم سریه چیز خیلی کوچیک که گفتنش هم خنده داره ازدواج رو به هم زد ورفت دقیقا ۲روز قبل عقد فکرکن چندسال همومیخاستیم یسال فقط تماما تلاش کردیم برای رضایت خانواده ها که مادرم متوجه شدطلسمه بعد۷ماه پیش چندین نفرمادرم سرزد باطل کنن ولی نشد یه خانوم که ختم ودعا انجتم میده برامردم برامون باطل کرد ۳ ماه که از عقدم گذشت همسایه ها گفتن مادرشوهرسابقت گفته من عمرا بذارم زندگی کنه براش طلسم زدم باعث بدبختی پسرمو درصوزتی که شوهرسابقم بهم خیانت کرد با یه زنی که شوهروبچه داشت زنه از شوهرم حامله شد طلاق گرفت وباشوهرم ازدواج کرد من چطور توهمچین زندگی بمونم من باعث بدبختی نبودم پسرش خودش باعث بدبختی خودش بود خودش هم سرطانش عود کرد بعد اون قضیه وخیلی مریض شد که من ازخدا خواستم گفتم خدایا اگه بخاطر بلایی که سرمنو عشقم اورد که تاخیرافتاد ازدواجمون توازسرش بگذر من بخشیدمش توام بگذر واقعا بعضیا دل سنگ دارن

ازکجا مطمینی دعا یاجادوعه ایشالا که نباشه  امیدوارم اشتباه کنی وزودزود زندگیت عالی روبه راه بش ...

نمیدونم من نمیخوام پیش دعانویس برم میترسم همون چله برمیدارم اگر دعایی یا طلسمی هست باطل بشه 

باید یکی که علمشه باطلش کنه حتما حتما .وگرنه بدتر میشه .من یک بار اقدام کردم 

میترسم پیششون برم اونا رو‌خداهم نفرین کرده

منم پیش دعا نویس نرفتم گلم

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو