2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت..

346 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه دوستی دارم قبلا باهاش صمیمی بودم ولی بعد دیگه سر کار رفت و وقت نمیذاشت برا من یکم سرد شدیم این چند روز که نتایج کنکور اومد من به خاطر سهمیه ها دلم گرفته بود اینکه خیلیا که کمتر از من میخوندن رتبشون بهتر شده پیش این دوستم درد و دل کردم و گفتم ناراحتم این دوستم تو این چند روز هر حرفی دلش خواست به من میگفت. میگفت حسودی میکنی در حالی که به خدا من دلم سوخته بود که چرا زحمات من هدر رفتهاینم هی زخم زبون میزد بهم میگفت حسودی میکنی نمی دونم دیوونه ای و هر حرفی میزد اخرش هم یدونه استیکر خنده میذاشت مثلا بشوره منم دیروز گفتم بهش ادامه بدی بلاکت میکنم پرو پرو برگشت گفت من بلاکت میکنم الانم بلاک کرده از تلگرام بهش اس ام اس دادم هر چی دلت خواست میگی انتظار داری چی بگم بهت اونم گفت هر طور دوست داری فکر کن

الان من چیکار کنم واقعا هیچگونه بی احترامی بهش نکردم فقط گفتم اگه باز از این زخم زبونا بزنی بلاکت میکنم 

دلم ازش شکست اما میخوام باهاش اشتی کنم بعد رابطه رو قطع کنم بعد دلخوری نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان بیخیالش بشی خیلیییی بهتره

من تجربشو داشتم 

از من گیس سفید بشنو😂

اونی که اینجوری توهین میکنه باز آشتی کنید دوباره اونه که توهین میکنه و دل تورو میشکنه

آدم سمی رو هرچی سریعتر دور بندازی حالت بهتره

همین الان بیخیالش بشی خیلیییی بهتره من تجربشو داشتم  از من گیس سفید بشنو😂 اونی که اینجوری ت ...

میگم اشتی کنیم بعد کم کم رابطه رو قطع کنم تا دلخوری نمونه اخه شهرمون کوچیکه و نمیتونم تا ابد ازش فرار کنم

دوست پنج سالم بود انتظار نداشتم اینطوری بکنه

اون دوستم که از دوران ابتدایی با هم بودیم رو به خاطر یک زخم زبون فقططططط یکی کاملا از زندگیم حذفش کروم

بعدش خودش فهمید اشتباه کرده هنوز که هنوزه روز عید یا تولدم میاد تبریک میگه منم فقط میگم ممنون

هیچکس ارزش اینو نداره که روحتون آسیب دیده بشه

اینجا هم که کاملا حق با تو بوده