2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با نوجوانی که....

954 بازدید | 27 پست

سلام دوستان اگر شما متوجه شید که نوجوانی در سایت های مبتذل و غیراخلاقی در حال گشت و گذار هست چجوری اونو متوجه اشتباهش میکنید باهاش رو در رو صحبت میکنید یا با خانوادش در میون میذارین؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

به خانوادش نگو 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به سن اون داره  اگه توی سن 15 سال اینا باشه  اشکال نداره و برام مهم نیست  کل ...

اگه بهش صدمه بزنه چطور؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
چرا خب راهنماییش میکنن

بهتره یا ب خودش بگی اگه گوش نکرد دخالت نکنی وقتی از ت حرف نمیشنوه از خانوادش هم نمیشنوه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه خواهر

به خانواده که نمی گم چون اونا خیلی بد تنبیهش میکنن حتی ممکنه اون بچه از منم بدش بیاد و حس می کنه ابروش رفته 

با خودش هم حرف نمی زنم چون بفهمه من فهمیدم دست برنمیداره فقط زیر زیرکی همون کار رو انجام میده.

من با شاگردم که ۱۴ سالشه صحبت کردم 

البته نه برای گشت و گذار تو سایت مبتذل.. 

برای دوستی با جنس مخالف تاثیر زیادی نداشته ولی خب بد نبوده.. 

خونوادشم قبلا فهمیدن 

ولی بهرحال نمیگم چون حس میکنم خودم باهاش صحبت میکنم بهتره تا مادرش سخت گیری کنه و یه مدت گوشی ازش بگیره و بعدم دوباره روز از نو.. باز اینطوری باهم حرف می‌زنیم درست و غلطو براش توضیح میدم 

نمیگم از مادرش بیشتر ب فکرشم یا بیشتر میفهمم ولی بهرحال من سنم بهش نزدیک تره مثلا بجای خواهر بزرگترشم و راحت تر میتونم درکش کنم خودمم تو شرایطش بودم دلم میخواد زودتر از من بفهمه کاراش اشتباهه

بهتره یا ب خودش بگی اگه گوش نکرد دخالت نکنی وقتی از ت حرف نمیشنوه از خانوادش هم نمیشنوه 

ارتباط خوب و دوستانه ای باهم داریم

ولی نمیدونم اینکه خودم باهاش صحبت کنم درسته یا نه

به خانواده که نمی گم چون اونا خیلی بد تنبیهش میکنن حتی ممکنه اون بچه از منم بدش بیاد و حس می کنه ابر ...

پس کلا بیخیال شم

کاش میشد بگم حداقل به خواهرم

یجوری غیرمستقیم

مثلا بگم که بیشتر حواسش باشه رو بچه ها

من با شاگردم که ۱۴ سالشه صحبت کردم  البته نه برای گشت و گذار تو سایت مبتذل..  برای دوستی ...

آخه میدونی دوستی با جنس مخالف اونقدر آسیب زا نیست که این سایتا هستن...

اتفاقا یه دوست جنس مخالف داره که خانوادش در جریانن و نظارت میکنن

ولی اینکه بخواد تو این سایتا بچرخه آثار جبران ناپذیری داره این آثار حداقل ۱۰ سال دیگه نمایان میشه