2777
2789
عنوان

محلول معجزه آسا رشد مو

16207 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من چند سال پیش این محلول رو استفاده کردم و تا ماهی چهار سانتیمتر هم رشد قدی مو داشتم.

روش تهیه:

به ازاری هر قاشق غذاخوری روغن زیتون خام بودار(روغن کارخانه ای نباشه) یک حبه سیر رنده شده ، داخل شیشه ، حداقل یک هفته توی کابینت بمونه. 

بعد صافش میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم.

به شدددت رشد مو میده به شدت باعث رشد مجدد موها میشه.

یک تا دو ساعت قبل حمام به کف سر بزنید و یکم ماساژ بدید و بعد بشورید.

این سیر چون همراه روغن زیتون شده ، ریشه مو رو نمیسوزونه اما سیر خام خالص باعث سوختن و از بین رفتن پیاز مو میشه.

در فصول سرد سال استفاده بشه

افرادی که نباید ازین محلول استفاده کنند:

افرادی با کف سر چرب و خیلی چرب

افرادی با طبع کف سر گرم

افرادی با موهای خیلی سست (موی سست اول باید با جوشانده و قرص و تغذیه تقویت کنه موهاشو)

من چند سال پیش این محلول رو درست کردم و بینهایت عالی بود. برای پاییز میخوام باز درستش کنم. الان یکم موهام سست شدن. یک مدت جوشانده میزنم تا جون بگیرن و پاییز این محلول رو شروع کنم. به امید خدا هر کی دلش موی سالم و پر پشت میخواد، خدا حاجت دلشو بده.

سوالی بود بپرسید

سلام جان 💙

عزیزم چندسانت در ماه مو رشد میکنه؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تاثیرداره 

من موهام به شدت میریزه 

شامپو سریتا زدم فایده نداشت

الان میخام سرم موایروکس کافئین بگیرم شنیدم جواب میده

❌️لایک نکن ❌️ - امیدوارم اعضای بتص زودتر ازدواج کنن                                      نصف کصخلای مملکت خودکشی میکنن راحت میشیم🗿🤝
نرمالش یک سانته اما با تقویت میشه تا ده سانتیمتر هم رسوندش

هفته ای چندبار عزیزم ؟؟

ببخشید زیاد سوال میکنم

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
واقعا تاثیرداره  من موهام به شدت میریزه  شامپو سریتا زدم فایده نداشت الان میخام سرم موا ...

اول آزمایش کلی و هورمونی بدید و سونوگرافی چک بشید مه کمبود ویتامین و آهن نداشته باشید و همینطور کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان.

اگر آزمایش ها نرمال بودن.

بعد شروع به تقویت کنید.

روزانه ده عدد بادام اولین تقویت هست.

دو تا سه بار بهترین هست.

مرسی جانم💙💐

اول آزمایش کلی و هورمونی بدید و سونوگرافی چک بشید مه کمبود ویتامین و آهن نداشته باشید و همینطور کم ک ...

مرسی

روغن زیتون خام بودارو از کجا میشه تهیه کرد؟

بعد سیرو با روغن قاطی کنیم بزاریم یه هفته بمونه؟

❌️لایک نکن ❌️ - امیدوارم اعضای بتص زودتر ازدواج کنن                                      نصف کصخلای مملکت خودکشی میکنن راحت میشیم🗿🤝
مرسی روغن زیتون خام بودارو از کجا میشه تهیه کرد؟ بعد سیرو با روغن قاطی کنیم بزاریم یه هفته بمونه؟

من از روغنگیری ها میخرم. جاهایی که محصولات شمال رو دارن. با روغن زیتون تصفیه شرکتی جواب نمیده.

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

عزیزم من چندین سال در گیر ریزش مو بودم بهترین روش‌های درمانی که العان رایجه رو   ۱۰ سال پیش انجام دادم  یا تاثیر نداشت ویا  خیلی زمان برو گرون و درد آور بود بهترین پرفسوزرهای دکتر رفتم  بهترین جدیدیترین روش‌های درمانی رو رفتم اخرش دکترهای که چیزی سر در نمییارن  بهم گفتن ژنتیکی خوبه چون درمان نمیکنن از سر باز میکنن و میگن ژنتیکی  دوسه  ولش کردم دیگه هیچ دکتری نرفتم  تقریبا داشتم کچل میشدم  افسرده شده بودم تا یه رو  تو نینی سایت تو یه تاپیکی از یه عطاری خییلی تعریف کرده بودم  گفته بودن محصولاتش اصله و گیاهی  و قیمت مناسب و براتون بدون درد سر ارسال میکنه  خلاصه من رفتم تو کانالشون دیدم خیلی رضایت مشتری دارن ولی باور کردش بازم سخت بود شک کردم خرید نکردم ولی مادرم  کرم ضد لک ازش واسه امتحان گرفت آخه اونم خیلی رضایت داشت خلاصه  مامانم  ۲۰ روز بود کرم رو میزد دیدیم لکهه هاش داره میره  منم سر ذوق اومدم پک ریزش مو رو که محلول و شامپو  بود رو سفارش دادم البته اولش مشاوره شدم  بعد سه روز رسید دستم   یک ماه مصرف کردم بعد یک ماه  ریزش موهام کمتر شده  دوباره سفا رش دادم   بعد سه ما رسید موهام متوقف شد و  موهای جدیدحالت بورو کلکی در اومد  العان همچنان دارم میزنم ولی فقط هفته ای یکبار  و خدا رو شکر واسم معجزه کرد خیلی با انصاف بودن  حتی لکه‌های مامانم ۹۰ درصد از بین رفت شما هم میتونید مشاوره بشید  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شما شونه 

التماس دعا  فقط نا امید نشید مرتب ادامه بدین صد درصد نتیجه میگیرید