2777
2789
عنوان

اضافه وزن😐😐

152 بازدید | 13 پست

قد ۱۷۰

وزن ۸۰ 

اگه هرروز برای ناهار : ۵ قاشق برنج و خورشت

و شام : نصف کف دست نون 

و هرروز نیم ساعت پیاده روی کنم

توی دو هفته چقدر کم میکنم؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

اگه واقعا انقد بخوری شاید تو دوهفته ۴ کیلو کم کنی

رژیم من که جوری تنظیم شده که هفته ای یک کیلو کم میکنم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا انقد بخوری شاید تو دوهفته ۴ کیلو کم کنی رژیم من که جوری تنظیم شده که هفته ای یک کیلو کم م ...

رژیم تو چطوریه؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
این رژیمدرستی نیست ممکنه صورتتو خراب کنه باید اصولی رژیم بگیری

نمیدونم چطوری

از طرفی میخوام تا دو سه هفته دیگه ۳ ، ۴ کیلو آب کنم

من ۶۵ وزنم دارم می میرم از بس رژیم گرفتم و شکستم 🥺💔

قدت چنده

رژیم تو چطوریه؟

روزی ۱۰۰۰ کالری میخورم 

با کلاس والیبال و کش پیلاتس

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

منم رژیمم    

قد و وزنت چنده