2821
2789
عنوان

التماس دعا

212 بازدید | 17 پست

سلام حالتون خوبه دوستای قدیمی خیلی وقته نی نی سایت نیومدم 

میشه با دلای پاکتون ی صلوات مهمونم کنین  کلی مشکل دارم  تو این زندگی کوفتی.... دعا کنین شوهرم عاقل شه آدم شه  خسته شدم بخدا بچه نداشتم خودمو میکشتم

چشم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام. من خودم سختی‌های زیادی کشیدم. حاظر م. باهات شرط ببندم نصف بدبختی های منو نکشیدی. اینو بهت گفتم که نگی نفست از جای گرم بلند میشه.  خواهرم عزیزم بچهات  تو رو دارن پس هیچوقت به خودکشی فکر نکن. یه لحظه به دنیایی که قرار توپیششون  نباشی فکر کن چه بلایی سرشون میاد حداقل بخاطر اوناهم  که شده. دوام بیار. 

اگه دوست داری بگو  همسرت چطور برای چی اذیتت میکنه شاید تونستم کمکت کنم یا لااقل  بهت امیدو ...

کتکم میزنه گوشیمو ازم گرفته از خونه بیرونم کرده این گوشی مامانمه ...

میگه محبت نمیکنی بهم  هیچی براش کم نمیزارم تو خونه داری اشپزی بچه داری رابطه 

از نظر اون محبت یعنی حرف مردم یعنی بقیه ازت تعریف کنن محبت یعنی احترام ب پدر و مادرش .. احترام میزارم بهشون نمیدونم دیگه باید برم کف پاشونو ببوسم این اروم شه دلش میخواد برم خونه ننش بشورم بپزم بسابم بخندم بگم ولی من دلم خوش نیس باهاشون ... خانوادش راضی نبودن اومد خاستگاریم همه چیم با گریه و اخم ننش گذشت بهم فحش و بد بیراه گفته بازم الان دلش میخواد برم ننشو بزارم تاج سرم ... شوهرمو یاد میدن میان پیشش از عروس فلانی فلانی تعریف میکنن پرش میکنن باهم دعوامون میشه 

این ی درصد از مشکلامه تو مجردیم چ بدبختایی کشیدم تو بارداریم کتک خوردم ی هفته بعددزایمانم کتک خوردم 

کتکم میزنه گوشیمو ازم گرفته از خونه بیرونم کرده این گوشی مامانمه ... میگه محبت نمیکنی بهم  هیچ ...

عزیزم باور کن ۹۰ درصد مردا فاقد شعورا کلا اسکولن ولی کاری میکنن که ما اسکول به نظر بیایم.  من خودم از بی سیاست بودن چنان ضربه خوردم که نای تعریف کردن ندارم.  اگه بخاطر بچه ات میخوای بمونی پس سعی کن اوضاع رو با سیاست عوض کن.  مثلا از خانوادش ناراحتی. تو خلوتت تو دلت میخوای اینقدر فحش بده تا اروم شی. ولی وقتی میبینی اونا رو سعی کن به خودت مسلط باشی لبخند بزنی  و خوب رفتار کنی مخصوص وقتی همسرت هم حضور داره.  و سعی کن هیچوقت  جلو همسرت از دلخوری هایی که از خانوادش داری حرف نزنی.  یا هرو قت گفت بریم خونشون اگه دلتم خون بود بگو باش میام  خلاص یه مدت به سازش شد ظاهری برقص ببین جواب میده یا نه.    خیلی زنها رو دیدم  نمونش خودم با تمام و وجود و بدون ریا به همسر خدمت میکنیم دریغ  از زره ای به چششون نمیاد  و بسیار زنهایی رو دیدم هیچ هنری ندارن ولی فقط چون سیاست و هنر خندیدن رو برای مردشون دارن مردا میزارنشون رو سر. خلاصه بگم  مردای اسکول فقط خندیدن زن و شاداب بودن زن به چششون میاد.   نه فدا کاری زن تو تربیت بچه و خونداری

عزیزم باور کن ۹۰ درصد مردا فاقد شعورا کلا اسکولن ولی کاری میکنن که ما اسکول به نظر بیایم.  من خ ...

واااای  دقیقا گل گفتی انگار خودش باهام حرف زد 

خنده و شاداب بودن احترام ب خانوادش مهم ترینه براش  سیاستی چ جوری خواهر کاش ب منم یاد بدی

واااای  دقیقا گل گفتی انگار خودش باهام حرف زد  خنده و شاداب بودن احترام ب خانوادش مهم تری ...

سلام همین چیزای که گفتم کفایت میکنه.  راستی همیشه سعی کن  لباس خوب بخری. شده حتی سالی یک بار ولی اون یک بار  سنگ تموم بزار من همیشه.بچها. تو اولویت بودن برام. و هوای جیب شوهرم رو داشتم.  و هر وقت دعوا چیزی میشد میگفتم. من هوای جیب تو  رو دارم و برای بچها   بعد  تازه اون طلبکار.  بهم میگفت. این فداکاری نیست این بی عر ضه بودنت رو میرسونه  که به فکر خودت نیست.  میخوام بگم  طرز فکر اونا با ما فرق داره.  پس  به فکر خودتم باش در کنار زندگی.   منم جدیدا.  سعی می‌کنم لباس میخرم.  خوب بخرم.  دیگه همش نگران  جیب آقا نباشم.  کلا مردا شاداب بودن زن رو ترجیح میدن.  تا اینکه ما همش بفکر خونه تمیز  و قناعت کردن باشیم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز