دوس دارین چی داشته باشید ک در حال حاضر بهش نرسیدین،؟
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دلی دردمند را
شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق
آزار این رمیده ی سر در کمند را
بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت
اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟
بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان
عمریست در هوای تو از آشیان جداست
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
البته اینا مادیه....معنویش اینه ک فشار قبر نداشته باشم و پاک از دنیا برم
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
هیچ کودکی فقر و خشونت رو تجربه نکنه، کودکان کار و زنان بی سرپرست وجود نداشته باشند و شکاف طبقاتی از بین بره.داروهای سرطان خون کشف بشن تا بچه ها درد نکشن و...
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ایشالا همتون ب خاسته ی قلبیتون برسید منم دلم میخاد شرایط نامزدم زودتر درست شه و عقد کنیم :(
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دلی دردمند را
شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق
آزار این رمیده ی سر در کمند را
بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت
اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟
بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان
عمریست در هوای تو از آشیان جداست
ارزوم ندیدن موضوعات الکی و بی هدف تاپیکهای بعضی از دوستان و سرکار نذاشتن و اذیت نکردن خانمهای محترم و مهربون توسط همون بعضی دوستان...الهی امین
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آرزوم اینه که به عشقم میرسیدم و باهاش بی دغدغه ازدواج میکردم(تااخرعمرم باهاش زندگی میکردم،خوشبخت و وفادار) برادرم سلامتیشو بدست می اورد و خواهرام تو زندگیاشون راحت و خوشبخت میبودن پدرومادرم سالم و سلامت و با جیب پرپول و باعزت کنارمون زندگی کنند اولین ارزوم ک رسیدن ب عشقم بود ک شد هرزوی محال امیدوارم بقیش به لطف خدا براورده بشه
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405