2777
2789
عنوان

آرزوتون چیه؟

3342 بازدید | 49 پست
دوس دارین چی داشته باشید ک در حال حاضر بهش نرسیدین،؟
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جفت دوقولوی همسان.خونه از خودمون و ماشین
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
البته اینا مادیه....معنویش اینه ک فشار قبر نداشته باشم و پاک از دنیا برم
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تن تن....چقدر از درست مونده ک کلا تموم شه
هیچ کودکی فقر و خشونت رو تجربه نکنه، کودکان کار و زنان بی سرپرست وجود نداشته باشند و شکاف طبقاتی از بین بره.داروهای سرطان خون کشف بشن تا بچه ها درد نکشن و...
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ایشالا همتون ب خاسته ی قلبیتون برسید منم دلم میخاد شرایط نامزدم زودتر درست شه و عقد کنیم :(
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
ارزوم ندیدن موضوعات الکی و بی هدف تاپیکهای بعضی از دوستان و سرکار نذاشتن و اذیت نکردن خانمهای محترم و مهربون توسط همون بعضی دوستان...الهی امین
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
آرزوم اینه که به عشقم میرسیدم و باهاش بی دغدغه ازدواج میکردم(تااخرعمرم باهاش زندگی میکردم،خوشبخت و وفادار)
برادرم سلامتیشو بدست می اورد و خواهرام تو زندگیاشون راحت و خوشبخت میبودن
پدرومادرم سالم و سلامت و با جیب پرپول و باعزت کنارمون زندگی کنند
اولین ارزوم ک رسیدن ب عشقم بود ک شد هرزوی محال
امیدوارم بقیش به لطف خدا براورده بشه
خدایا تورا به آبروی فاطمه زهرا(س) همه ی مارو عاقبت بخیر بفرما http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1419405