حتی اگر جفتت خوبه . هماکنون نداری. مشکلی نیست ک رابطه برقرار کنی آروم و آهسته . من سر پسرم تا آخرین ماه رابطه داشتم . آلان سر دومی . یک ماه و خورده ای تعطیله چون جفتم پایینه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نزدیکی خیلی سطحیه،کار سنگین نمیکنم اما بعضی وقتها مجبورم برم خرید وپیاده روی خدا خودش رحم کنه استراح ...
پیاده روی نرو . شوهر من نمیزاره پنج دقیقه راه برم . عصبانی میشه واقعا . چون دوتا سقطم داشتم . فقط کارهای سبک خونه در حد گرم کردم غذا چون بچه کوچیک دارم و گردو خاک گیری . حتی جارو با شوهرمه . اگر جفتت پایینه مراعات کن