2777
2789

مرغ گوشت. ت خونه هیچی ندارین؟؟

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریم یخ زده

خب بزازش زیر آب گرم ۱۰ دقیقه یخش باز بشه. بعد با برنج درست کن 

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍

سیب زمینی سرخ کن با نون و سبزی بخور، پشتت هم دوغ بزن

💫💫💫💫💫

یا

بادمجون سرخ کن با نون و سبزی بخور، پشتت هم  دوغ بزن

💫💫💫💫💫

دمپخت گوجه درست کن، با سالاد شیرازی ،  دوغ  محلی گاز دار یادت نره

خداوند نور آسمان ها و زمین است
مامانم جرم میده😅🥺

ای بابا