2789

من استفاده کردم 

دوماه اول یک روز درمیون بعد ناهار 

بعد از دوماه فقط دوروز در هفته میخوردم 

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

من استفاده کردم  دوماه اول یک روز درمیون بعد ناهار  بعد از دوماه فقط دوروز در هفته میخور ...

عزیزم واسه چی خوبه؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم واسه چی خوبه؟ 

برا از بین بردن جوش

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

برا از بین بردن جوش

اوکی 👌بعد برای سفید شدن پوست هم خوبه یا نه؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اوکی 👌بعد برای سفید شدن پوست هم خوبه یا نه؟ 

نه فقط جوش 💕

نه فقط جوش 💕

اهان مرسی عزیزم 

من خواهرم استفاده میکنه دقیقا طبق دستور پزشک خداروشکر هیچ‌مشکلی ندارن ازمایشاشونم مزتب انجام میده لبو پوستو خشک میکنه ک ویتامین لب و ابرسان میزنع ماشالا پوستش صاف شده حدودا یکسالی هست میخوره و تازه الان دکتر برای جای جوشاش دارو دادع .....باید اول تمام جوشا فعال بره ....برا هیلیا بعد قطع کردن برنمیگرده ....من هم ۲ماهی هست استفاده میکنم راضی ام ....نکته مهم اینه در حین استفاده از راکوتان باید زرده تخم مرغ سرخ کردنی سس ....این چیرارو خیلی کم کرد خیلی وگرنه کبد اسیب میبینه

برای بار اول

۴۰ تا هر روز یکی استفاده کردم

بعدش دوباره که مراجعه کردم ۶۰ دونه تجویز کرد مصرف کردم 

کامل جوشام رفتن پوستمم روشن تر شد

دفعه بعد که مراجعه کردم ۵۰ تا برام نوشت به صورت یک روز در میون که دیگه اثری از جوش تو صورتم نباشه

بعد از ناهار باید بخوریش و آب زیاد مصرف کنی

بالم لب باید مرتب بزنی من حتی ۲۰ بار در روز استفاده میکردم

از قطره اشک مصنوعی هم استفاده کن چون آب بدنت خیلی کم میشه چشمات هم خشک میشن

همینطور از قطره و پماد دماغ استفاده کن

کلاه آفتابی یادت نره

باید زیرنظر دکتر و با آزمایش استفاده کنی بدون دستور دکتر خودسر استفاده نکن

اگه شیر میدی یا قصد باردار شدن تا یک سال آینده رو داری هرگز استفاده نکن

آبرسان و فوم شستشو هم استفاده کن

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️