2777
2789

ایلایک لوطفا😆

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فایده نداش اینا ادا اطوارای جدیده مد کردن فقط پول میره تو جیب دکترا هیچ تاثیری نداره

میگن هر دکتری نمیتونه نحوه ی تزریق و کجا تزریق شه مهمه ...و جلساتشم باید دقیق رفت

میگن هر دکتری نمیتونه نحوه ی تزریق و کجا تزریق شه مهمه ...و جلساتشم باید دقیق رفت

پیش بهترین دکتر شهرمون رفتم این چیزا الکیه باور نمیکنید تو همین نی نی سایت کلمه مزوتراپی رو سرچ کنید نظرات بقیه رو بخونید

اره اون موقع من رفتم جلسه ای ۶۰۰ اینا بود🫠

الان ی تومنی ....یکو‌۴۰۰و دو خورده ای هست .....یه سریا که انجام دادن راضی ان ....نمیدونم یه تونی با یکو ۴۰۰چه فرقی دلره مثلا

الان ی تومنی ....یکو‌۴۰۰و دو خورده ای هست .....یه سریا که انجام دادن راضی ان ....نمیدونم یه تونی با ...

ممکنه ریزش مو من دلیلش هرمونی و چیزای دیگه بوده و این روش اثری نداشته نمیدونم والا

مزوتراپی به معنای وارد کردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزن‌هایی بسیار ریز به داخل پوست است.

اینکه:

چه کسی؟

چه ماده‌ای را؟

به چه مقدار؟

در کجا؟

تزریق میکند، در تعیین نتیجه درمان بسیار مهم است/

ضمنا".. مزوتراپی برای رشد مو بسیار خوبست، اما اگر بعنوان تنها درمان محسوب شود و سایر علل ریزش مو مورد توجه قرار نگیرد، احتمال شکست در درمان بسیار زیاد است.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو