2777
2789
عنوان

تاپیک دختر زشت

136 بازدید | 7 پست

واقعا این حرف درست نیست که دختری که زشت باشه تحقیر نصیبش میشه به نظرم کسایی که همچین تفکری دارن و باهاش موافقن همش تقصیر خودشونه که تو زندگیشون هیچ تلاشی نکردن هیچ وقتی برای خودشون و آیندشون نذاشتن و هیچ سختی ای نکشیدن آنقدر به درد نخور بودن که اکثرا باد کردن رو دست خانوادشون و شدن یه موجود اضافی خانواده هاشونم برای اینکه هزینه اشون از سرشون بیوفته میخوان شوهرش بدن و بندازنش  گردن یه نفر دیگه 

تقصیر خودشونه که انقدر ارزششو رو پایین میارن که به خودشون میگن زن فقط برای خانه داری و بچه داری وجود داره بعدم که هیچکس باهاشون ازدواج نمیکنه میندازن گردن قیافه و قد و... یا میگن ما خانواده پولدار نداشتیم آخه چه ربطی داره مگه همه آدم ها خانوادشون پولدار بوده دارن فقط بهونه میارن که تنبلی و تلاش هایی که نکردن رو توجیه کنن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزمن الان هرکار با آبرویی رو بخای شروع کنی حداقل باید پول داشته باشی

مگر این ک بخای بری کارایی مث منشی و فروشنده اینجور چیزا ک اونم ب قیافه خیلی نگاه میکنن

یا نهایت شرکت ک اونم باز بستگی داره محیطش معقول باسه یا نه

ی تازه مامان💗

شما نمیخواد به بقیه تهمت بزنی 

اون خانم اگر حرفی زد راجع به خودش گفت نه شما 

شما اما همه رو مخاطب قرار دادی 

اول ببین باید چجوری نصیحت کنی بعد شروع کن دوست من

تا جای طرف نبودی انقدر نرو بالا منبر

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
درسته پسرای تنبلم میگن بابامون پولدار نبود

الان بچه های 7ساله متوجه زیبایی و زشتی میشن 

چه ربطی به تنبلی داره 

وقتی اعتماد به نفس نباشه هرچقددرم تلاش کنی احساس شکست میکنی

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

اوکی نظرتو گفتی،ولی نظرت کاملا اشتباه و مزخرفه،الان دخترا هم بخوان باهم دوست بشن به قیافه و تیپ نگا میکنن،هرجا واسه کار بری به قیافه و تیپ نگا میکنن،رابطه با جنس مخالف که کلا بماند،الان بخوای بمیری هم مرده شور به قیافت نگا میکنه اگه خوشگل باشی میگه آخی حیف بود خدا رحمتش کنه..انگار تو این دنیا زندگی نمیکنیا

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎