واقعا این حرف درست نیست که دختری که زشت باشه تحقیر نصیبش میشه به نظرم کسایی که همچین تفکری دارن و باهاش موافقن همش تقصیر خودشونه که تو زندگیشون هیچ تلاشی نکردن هیچ وقتی برای خودشون و آیندشون نذاشتن و هیچ سختی ای نکشیدن آنقدر به درد نخور بودن که اکثرا باد کردن رو دست خانوادشون و شدن یه موجود اضافی خانواده هاشونم برای اینکه هزینه اشون از سرشون بیوفته میخوان شوهرش بدن و بندازنش گردن یه نفر دیگه
تقصیر خودشونه که انقدر ارزششو رو پایین میارن که به خودشون میگن زن فقط برای خانه داری و بچه داری وجود داره بعدم که هیچکس باهاشون ازدواج نمیکنه میندازن گردن قیافه و قد و... یا میگن ما خانواده پولدار نداشتیم آخه چه ربطی داره مگه همه آدم ها خانوادشون پولدار بوده دارن فقط بهونه میارن که تنبلی و تلاش هایی که نکردن رو توجیه کنن
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
وقتی اعتماد به نفس نباشه هرچقددرم تلاش کنی احساس شکست میکنی
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
اوکی نظرتو گفتی،ولی نظرت کاملا اشتباه و مزخرفه،الان دخترا هم بخوان باهم دوست بشن به قیافه و تیپ نگا میکنن،هرجا واسه کار بری به قیافه و تیپ نگا میکنن،رابطه با جنس مخالف که کلا بماند،الان بخوای بمیری هم مرده شور به قیافت نگا میکنه اگه خوشگل باشی میگه آخی حیف بود خدا رحمتش کنه..انگار تو این دنیا زندگی نمیکنیا
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎