2777
2789
قبلا که رفتم قسمت خانما و آقایون جدا نشده بود و خیلی تمیز و خوب بود  الان میگن شلوغ و کثیف شده ...

ن کم نیست مث همون قبلیه فقط خیلی شلوغه شاید از اول تا اخر اگه یه روز تو استخر باشی بتونی دوتا سر سره بری صف هاش به شدت شلوغههه افتضاححح یعنی باید برای هر کدوم سه ساعتی تو صف باشی مخصوصا اگه روز تعطیلی باشه واویلاست

نه، خیلی خوبه اتفاقا من چند روز پیش بودم، الان خانم اقایون جداشده و خیلی تمیز و مرتبه برو حتمن

عه چه خوب 

آخه اینجاخیلیا نوشتن از بس کثیف بوده عفونت گرفتن و خیلی شلوغ بوده و باید تو صف میموندن برا همین ترسیده شدم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موجهای آبی اینجا خوندم خیلیا گفتن جدیدا به شدت کثیف و شلوغ شده

منم رفتم کثیف بود البته خیلی وقت پیش موقعی که آقایون با خانما یه جا بودن ،زوج وفرد بود ،من همیشه میرم پارک ساحلی

گنجشک های درنده
ن کم نیست مث همون قبلیه فقط خیلی شلوغه شاید از اول تا اخر اگه یه روز تو استخر باشی بتونی دوتا سر سره ...

نمیرم پس .ممنونم از راهنماییت لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از راهنماییت  ولی سرسره دوست دارم  یعنی هیچ پارک آبی تمیز و خلوت پیدا نمیشه؟🥲

ن والا اگه الانم میخوای بری ک مشهد خیلی شلوغه باز اگه میخای یکم خلوت تر باشه موجهای ابی نرو یه بار بری قطعا دفه دوم نمیری ولی واسه یه بار ارزش داره

ایرانیان شلوغ نیست؟سرسره کم نداره؟

فضاش کوچیک تره برای همینم ارتفاع سرسره هارو بیشتر کردن و هیجانی تره.

ولی خب پله زیاد دارن دیگه همشون.

حدود ۳،۴سالیه هیچکدوم و نرفتم در جریان شلوغی و تمیزی و اینا نیستم.

ولی خونم نزدیک موجهای ابیه،تایم اتمام که رد میشیم مردا جلو درب ورودیشن و خیلی شلوغه

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
ن والا اگه الانم میخوای بری ک مشهد خیلی شلوغه باز اگه میخای یکم خلوت تر باشه موجهای ابی نرو یه بار ب ...

ممنونم عزیز

نرم بهتره رو نظافت خیلی حساسم 

قبلا که رفتم اینقدر فاجعه که الان تعریف میکنن نبود رو همین حساب  دیروز رفتم کلی پول بابت مایو دادم😐😅استخرم نمیرم که استفاده شه

باید برم ببینم تعویض میکنه مغازه دار با یه چیز دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم رفتم کثیف بود البته خیلی وقت پیش موقعی که آقایون با خانما یه جا بودن ،زوج وفرد بود ،من همیشه میر ...

اونجا تمیز و خلوته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضاش کوچیک تره برای همینم ارتفاع سرسره هارو بیشتر کردن و هیجانی تره. ولی خب پله زیاد دارن دیگه همشو ...

خیلی ممنونم لطف کردی 

نرم بهتره😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیز  نرم بهتره رو نظافت خیلی حساسم  قبلا که رفتم اینقدر فاجعه که الان تعریف میکن ...

برو استخر ارمغان یا شهید حاتمی. استخر بهشتی .استخر فرهنگیان اینا خیلی خلوت و تمیزن 

برو استخر ارمغان یا شهید حاتمی. استخر بهشتی .استخر فرهنگیان اینا خیلی خلوت و تمیزن 

شنا بلد نیستم وگرنه میرفتم 

بازم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40