2777
2789

سلام دوستا کسایی که برا بار اول تاپیکم و میبینن توتاپیک اول همه چیو توضیح دادم 

دیشب وقتی بابام اینا رفتن مهمون خواهر شوهرم اومده خونه بابام هرچی از دهنش دراومد به من گفته بعد میگه اگه من گذاشتم داداشم تورو برگردوند تو زندگیش تف کن تو روم 😳 بعد رفته ساعت یک شب به من پیام داده که تو اگه زندگیت رو میخواستی نمیرفتی دیگه پیام نده به من حالا من اصلا از روزی که اومدم اصلا با اون درارتباط نبودم ولی معنی جمله اخر پیامش رو نفهمیدم بعدم منو بلاک کرد از شوهرم انتظار هرچیو دارم ولی تا الان به خواهر شوهرم تو نگفتم همش احترام بوده بعد وقتی خواستم از برنامه بزنم بیرون یه لحظه پروف شوهرم به چشمم خورد بعد یک هفته رفتم تو صفحه چتش میبینم اونم منو بلاک کرده بعد از طرف دیگه پدر شوهرم زودی رفته خونه شورای روستا که از قضا پدر برگم خودم هست گفته شما برید برشگردونید!!😳حتی فکرم نکردن که اقا باید شوهرش و بفرستیم دنبالش تا مشکشون حل بشه فکر کردن بابا بزرگم الان میاد میزنه تو سرمن که چرا اومدی اینجا باید برگردی پیش شوهری که دست بزن داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایپیک قبلیتون خوندم و واقعا ناراحت شدم . نمیدونم چی میشه که ئه‌مریکا اینجوری با همسرش رفتار میکنه. واقعا براش متاسفم. همه تلاشت رو بکن که یه جوری به تفاهم برسی‌. اگر میشه با مشاوره و یا با پا درمیونی بزرگترا. هنوز سن زیادی نداری. اگر دیدی واقعا نمیشه . واقعا نمیشه باهاش زندگی کنی. طلاق بگیر. ولی باید تنهایی بار مسئولیت رو بر عهده بگیری. بهتر اینه که بری جایی که شغل مناسب داشته باشی و مستقل باشی.

تایپیک قبلیتون خوندم و واقعا ناراحت شدم . نمیدونم چی میشه که ئه‌مریکا اینجوری با همسرش رفتار میکنه. ...

پیشنهاد مشاور رو قبل نمیکنه اما ایندفعه محکم جلوش وا میستم من که الان یک هفته خونه بابامم پس یا باید بره مشاوره یا برنمیگردم