2777
2789
عنوان

این مشکل واس خونه گرفتن خیلی جدیه؟

134 بازدید | 14 پست

خونه سقفش رو درست کردن اما زیر بنا سقف خونه کاه گله خونه بازسازی شده شیک و تمیزه خیلی 

ولی میگن گول ظاهر خونه نخور این سقف خدایی نکرده میریزه روت 😐 

منم میگم چ حرفیه همه خونه های قدیمی همین ان اگه اینجوری هیچکس زندگی نکنه ...

خونه تو بهترین منطقه هست نزدیک محل کار و... حیاطر دار بزرگ و عالیه از هر نظز 

نمیدونم باید چیکار کنم نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلش میگیرم اتاق خواب بالاس  ی چیزی مثل دوبلکس

من به جات بودم میگرفتم کلا دو طبقه اس چه اتفاقی میخواد بیفته خونه دیگه بگیری آپارتمانی باشه و قولنامه ای که خیلی بدتره قشنگ انگار با تف ساختن

ولی اینم باید در نظر گرفت که قدیمی داریم با قدیمی مثلا تو نمیدونی سقف کاهگلش چجوریه چوب بکار برده طاق ضربیه معلوم نیست سازندش خونه کلنگی رو بازسازی کرده یا نه یه خونه مقاوم رو

من به جات بودم میگرفتم کلا دو طبقه اس چه اتفاقی میخواد بیفته خونه دیگه بگیری آپارتمانی باشه و قولنام ...

هی میگن نه ولی خیلی خونه اش خوبه هم بزرگه هم قیمتش بد نیست هم حیاط داره هم تمیزه .

همسایه هم ندارم راحت ام تا ب قول شما اپارتمانی

من خودمم عاشق خونه ویلایی ام به اینم اعتقاد دارم زلزله بالای ۷ ریشتر تمام ساختمونارو نابود میکنه مگر ساختمانای خیلی مهم ولی اگر هم میگیری خیلیییی خیلی زیر قیمت بگیر که انشاالله بعد پول دستتون اومد بزنید از نو بسازید

هی میگن نه ولی خیلی خونه اش خوبه هم بزرگه هم قیمتش بد نیست هم حیاط داره هم تمیزه . همسایه هم ندارم ...

به قول دوستان میتونی ازکارشناس هم مشورت بگیری 

اگه جاش خوبه ومیگی حیاط هم داره خب میتونی بعدایه خونه مقاوم بسازید و خونه قبلی رو بکوبید

به قول دوستان میتونی ازکارشناس هم مشورت بگیری  اگه جاش خوبه ومیگی حیاط هم داره خب میتونی بعدای ...

من دارم رهن میکنم مال خودم نیست 

کارشناس هم نمیدونی چند میگیره ؟ 

اره جاش ک نزدیک محل کاره از هزینه کردن اسنپ و یا بدو بدو واس اتوبوس راحتم . 

محله اش هم عالیه