2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید چی کار می کردم بهم گفت بیا خونم باید میرفتم باهاش رابطه میداشتم تا بیاد ازدواج کنیم؟ 

رابطه میخواسته یعنی؟

من چون تجربه ندارم نمیدونم فکر میکنم با عشق میان جلو

۲۱ سالم بود ازدواج سنتی کردم شوهرم خیلی خوبه منم دوست داره اما من میگم ای کاش عاشق میشدم بعد ازدواج میکردم 

از ترس نیست قبول مسئولیت نمی خوان بکنن

نه واقعا میترسن اتفاقا مسولیت پذیرن اصلا ازدواجی هستن چون دوستاشون زن طلاق دادن ومهریه و....اینام ترسیدن میگن اینهمه درس بخون زحمت بکش پول جمع کن اخرش میذاره میره مهریه هم باید بدیم

خب باید چی کار می کردم بهم گفت بیا خونم باید میرفتم باهاش رابطه میداشتم تا بیاد ازدواج کنیم؟ 

متاسفانه متاسفانه باید بهت بگم بله اینجور شده  پسرها دیگه طاقت ندارن یا رابطه یا تجرد میفهمم چی میگی ما دهه ۶۰ تن به این کارها نمیدادیم فکر میکردیم پسرها عاشق نجابت ما میشن والا من پسر ندیدم اصلا نجابت براش مهم باشه

جالبه من یه بار اینو گفتم کل تاپیک ریخت رو سرم. البته تو اون تاپیک طرف داشت با دوست پسرش ازدواج میکر ...

اره این چیزا رو متاسفانه نمیشه گفت 

از قدیم گفتن حرف حق تلخه .... 

منطقا و عقلا 

پسری که میتونه حتی با چند نفر دوست باشه عشق کنه رابطه داشته باشع بدون قبول سختی و مسئولیت یه زندگی 

چرا باید زیربار ازدواج بره مگه عقلش کمه ?! :))

البته این نظر منه به نظر من علت ازدواج نکردن فقط بحث مالی نیس بحث فرهنگی هم هست 

متاسفانه متاسفانه باید بهت بگم بله اینجور شده  پسرها دیگه طاقت ندارن یا رابطه یا تجرد میفهمم چی ...

رابطه داشتم تضمینی وجود داشت به ازدواج ختم بشه؟ حتی حاضر نبود بگه یه مدت با هم باشیم بعد ببینیم ازدواج کنیم یا نه میگفت یه مدت با هم باشیم بعد من از ایران برم   

متاسفانه متاسفانه باید بهت بگم بله اینجور شده  پسرها دیگه طاقت ندارن یا رابطه یا تجرد میفهمم چی ...

یه زمانی واقعا اینطور بود عاشق نجابت دختر میشدن، دیگه از وقتی جامعه عوض شد و فاز روشنفکری گرفتن و گفتن چه ایرادی داره رابطه داشته باشیم و راحت خودشون رو در اختیار پسرا گذاشتن

نتیجش شد این تنوع طلبی پسرها، خیانت ها، طلاق و....

مجرد بودن بهتر از ازدواج با یه ادم اشتباهه

رابطه داشتم تضمینی وجود داشت به ازدواج ختم بشه؟ حتی حاضر نبود بگه یه مدت با هم باشیم بعد ببینیم ازدو ...

از وقتی که پسره برای پلنگ ها نوشابه باز میکنن ما نجیبها موندیم من که دیگه ذره ای برام مهم نیست