2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر همه چی داری چرا فکر میکنین چوندهمهدچی دارین حتما باید یه پسر خوب بیاد سمت شما 

عزیزم به اینکه چقدر تو رو میشناسن.  نه اینکه ال دارم بل دارم 

درضمن اینکه من خودم هم نزدیک سن تو ولی دیگه انتظار عشق رو از جامعه اصلا ندارم

من خیالم دیگه راحت شده تو سن ۳۶ سالگی با خودم میگم معمای ازدواج هم ساده اس چقدر قبلنا همه احمق بودن میگفتن ازدواج قسمت نه عزیزم یه اینه که چقدر تو رو بشناسن کافی یه جایی باشی تو رو بشناسن بعدشم پسره های الان تا یکی رو امتحان نکنن طوری که اینجا جاش نیست بگم نمیگرن هیچ دختری رو به عینه دیدم که میگم . من که دیگه اصلا نمیخوام

مقصر دخترا هم هستن که فرصت زندگی مشترک رو از خودشون و هم نوعشون میگیرن جاش پا میدن به روابط موقت و ب ...

جالبه من یه بار اینو گفتم کل تاپیک ریخت رو سرم. البته تو اون تاپیک طرف داشت با دوست پسرش ازدواج میکرد

من خیالم دیگه راحت شده تو سن ۳۶ سالگی با خودم میگم معمای ازدواج هم ساده اس چقدر قبلنا همه احمق بودن ...

خب باید چی کار می کردم بهم گفت بیا خونم باید میرفتم باهاش رابطه میداشتم تا بیاد ازدواج کنیم؟ 

سه عدد پسر دور وبر چهل سال داریم از نظر مالی هم مشکلی ندارن تیپ وقیافه هم معمولی دوتاشون م عالیی اهل دوست دختر واین حرفا هم نیستن ازدواج م نمیکنن افسرده هم دارن میشن...‌

دلیلشون فقط اینه که میترسن همین