2777
2789
عنوان

شکست عشقی

156 بازدید | 5 پست

من ۳۴ سالم پسری از فامیل خواستگارم بود ۵ سال پیش و خودم و خانوادم مخالف بودیم وجواب رد دادیم تا اینکه یبار منو از فضای مجازی پیدا کردن و شروع کردن به چت کردن هیچ علاقه ایی بهش نداشتم ولی از بس زبون ریخت بعد از مدتی علاقه بهش پیدا کردم ایشون کارگر بودن خونه و ماشین نداشتن وبخاطر همین دول دل بودم باهاش ازدواج کنم رفته رفته وابستش شدم چون فاصله مکانی باهم داشتیم فقط در حد پیام و تماس باهم در ارتباط بودیم  تو این چندسال اتفاقاتی افتاد که نشد و شرایط جور نمیشد ایشون بیاند خواستگاری ولی خیلی اصرار داشتن بیاند خواستگاری من تا اینکه پارسال بازم اتفاقاتی افتاد پیش خودم گفتم تا کی میخواد پای من بمونه بزار یه مدت خطمو خاموش کنم خطمو خاموش کردم تا ۶ ماه بعد از ۶ ماه که دوباره روشن کردم پیام دادنش شروع شد که من میخوام بیام از اینجور حرفها که سر یه موضوع الکی بحثمون شد چندروز ازش خبری نبود دیدم عکس نامزدیشو فرستاد که با دختر همسایشون ازدواج کرده بود و من سر همین موضوع چندماه که بشدت افسرده و ناراحتم امید به زندگیمو از دست دادم کار هر روزم شده گریه ....و اینم بگم من از لحاظ تحصیلات و خانواده از ایشون بالاتر بودم ولی به علت دلبستگی که بهش داشتم هنوز نتونستم فراموش کنم و شرایط روحی خوبی ندارم فکر میکنم بعد از ایشون دیگه هیچکی برای من وجود نداره و این اخرین شانس من تو زندگیم بوده تورو خدا بگید چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید سوال دارم ناراحت نشو . شما چرا یه زندگی خوب رو تو داشتن ماشین و خونه میبینید . ؟؟؟؟

تو داشتن اینا نمیدونم خانوادم میدونستند من باهاش کنار اومدم و قبول کردم تو خونه مستاجری زندگی کنم ولی تا خاتوادش یکی رو بهش پیشنهاد دادن اینم سریع قبول کرد متن منو بخونید گفتم اولش بهش علاقه نداشتم 

خدا بهت رحم کرد بیخیالش با تو بود امت تو فکر کس دیگه ای بود

چون کسی رو نداشت و موردی نبود الکی ادعای عاشقی میکرد همین که یکی رو پیدا کرد گذاشت رفت الان با اون خوشبخت کاری به خوشبختیش ندارم ولی من تا خواستگاری میومد قبول نمیکردم بخاطر ایشون