2777
2789
عنوان

چطوری بهش بفهمونم ناراحت شدم؟

283 بازدید | 33 پست

تولد تنها دوست صمیمیم که نسبت فامیلی نزدیکم باهم‌ داریم دیشب  بود که من از دوشب قبلش با ذوق زنگ‌زدم تبریک گفتم و بهش گفتم هر وقت وقت داری بیا تا بریم کافی شاپی جایی. قبلش با ذوق براش کادوهاشو گرفتم مواد کیک تولد گرفتم که براش درست کنم و در کل خیلی ذوق داشتم 

امروز پیام داده شرمنده من دیشب با سه تا از دوستام (دوستای تقریبا مشترک) رفتیم و‌یادمون رفت بهت بگیم و‌نشد ،حالا هروقت میدونی خودت بگو بریم بیرون 

در صورتی که برای تولد من اونا رو‌بدون اینکه دعوتشون کنم آورده بود بدون اینکه حتی یکدومشون بهم کادو بدن ،که حالا این اصلا مهم نیست 

من واقعا ناراحت شدم ،چون خیلی خورد تو ذوقم 

خیلی مسخرس الان به نظرتون کادوشو ببرم دم خونشون زنگشونو بزنم و‌برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم نه کادو میدم نه بهش ارزش میزارم برای همیشه هم تو زندگیم کمرنگش میکنم،چه دوستیه که یادش رفته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

از وقتی هم فهمید باردارم بااینکه قبل بارداری هرهفته حتی ۲ شب هم میخوابید خونمون الان اصلا خونمون نیومده که هیچ حتی تو این ۸ ماه بارداری زنگ نزده که حالمو بپرسه ،هروقت کار داشته زنگ زده

واقعا دلم میخواد این حرکاتشو به روش بیارم 

کیک و بشین خودت بخور. کادو هم خودت استفاده کن و دور همچین آدم بی لیاقتی هم خط بکش 

کیک هنوز نپختم گفتم بعد که زمان بیرون رفتنو مشخص کرد میپزم

دخترعمم هم‌هست

حس میکنم اگه کادورو بهش ندم نمیفهمن ناراحت شدم 

لازم نیست جور خاصی باشه ، 

بهش بگو من میخواستم روز تولدت بریم کافه و با کلی ذوق یه هدیه هم برات گرفته بودم ، حالا که فراموش کردی بهم بگی ، خب دیگه اهمیتی نداره ، به هر حال تولدت مبارک 😘🌹

من باشم همین متن رو براش میفرستم و کادو هم نمیدم 

اگه هم گفت بریم کافه ، بگو حسش نیست

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩