2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با سونو انتی+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست

شبیه پسره استاتر 

بازم دست خداست 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

خانما سونو ۸ هفتگیدختر مثل توپ گرد میشه پسر مثل لوبیا میشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب نی نیت چن هفته تشکیل شد؟

هفت هفته رفتم تشکیل شده بود. نمیدونم قبلش هم بوده یا نه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
کلا جنین مثل لوبیاس دیگه گرد که نمیشه چون پا داره 

عزیزم منظورم ساکی که توش وجود داره بچه

اسی چطور ۴ تیر مامان شدی الان سونو ان تی دادی ؟؟

خب سونو انتی رو تا ۱۳ هفتگی میشه داد. من ۱۰ تیر اولین بیبی چکم مثبت شد که میشه ۴ هفتگی تا الان حساب کنی میشه ۱۳ هفته. 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

شبیه پسره عزیزم 

ای خدا بینی اش چقدر سربالاس، عمل خدایی😎

خب سونو انتی رو تا ۱۳ هفتگی میشه داد. من ۱۰ تیر اولین بیبی چکم مثبت شد که میشه ۴ هفتگی تا الان حساب ...

عزیزم منم ۱۲ تیر مثبت شد ولی بهم گفته یک مهر ان تی بده والان تازه رفتم تو ۱۱ هفته طبق سونو که بهم گفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜