2777
2789
عنوان

چه کنم؟

3346 بازدید | 7 پست

هر روز تا صب کله سحر بیدارم.روزا هم تا ساعت ۱۱ ۱۲ خوابم😑😑😑هرکاری می‌کنم خوابم نمیاره.یبار یک ساعت چشمان بستم ولی خوابم نبرد.شما ها راهکاری دارید؟؟؟

خداوکیلی زندگیم به هم ریخته

اون از وضعیت زندگیم و فکر و خیالم(تو تاپیک قبلی ببینید.)

اینم از وضع خوابم.

از دیشب که از خونه داییم اومدیم،تا ساعت ۲ خوابیدم بعد پاشدم مث جغد بیارم.تو طول روز خوابم شبا بیدار.

قرص گیاهی اسلیپ کر معجزه میکنه بدون خیال و فکر میخوابی به اندازه انقدر خوبه اصلا نمیفهمی چقدر خوابیدی اما وقتی پا میشی هم سرحالی من از دختر خواهر شوهرم که تو داروخونه کار میکنه یه دونه گرفتم خوردم بعد عالی بود البته پیدا نکردم برم یه جعبه بخرم ازش خیلی گشتم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان هرکی جوابتو بده خودش تا صبح بیدار بوده مثل من 😂😂 تنها راهش اینه تا شب نخوابی بعد شب از ...

من بارها امتحان کردمو نشده

تنها راهش اینه ک خودتو مشغول کنی

مثلا ی کاری ک مجبور باشی ب خاطرش صبا بیدار شی

مثلا سرکار رفتن دانشگاه رفتن کلاس یا باشگاه یا هرچی ک برات مقدوره

من وقتی سرکار میرفتم درست شده بودم

از پس فردام میخوام برم باشگاه

امیدوارم درست شه

دستور شربت سیب توی تاپیک تغذیه گذاشتم درست کن ایام پاکی بخور . 

این کم خوابی و بد خوابی از خشکی سر یا ضعف مغزته احتمالا . در هر حالت شربت سیب عالیه حتی از سرماخوردگی های آینده ( پاییزی( ان شاءالله پیشگیری میکنه و خیلی هم خوشگل میکنه و کم خونی و خوب میکنه 

پایان شب سیه سپید است 🌈