2821
2789
عنوان

رجب محشره

1608 بازدید | 14 پست

برنج رجب اصل برام اوردن اصلا یه چیز محشر عجیبی بود کلا موقع پخت رنگش زرد رنگ‌بود  اما برنج هامو عالی می پزم معروفن 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

فک کردم رجب ایودیک رو میگی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر میخیسونی؟  چقدر میزاری تو آب جوش بپزه  و چقدر میزاری دم‌ بکشه  کلا هر برنجی ک ...

ما محلی نمی خوریم کلا اما من معمولا ۱روز قبلش میذارم با نمک اب بمون بستگی به حجبم برنجت داره موقع پخت نمی تونی الان کلی بگی

اما کلا برنجای محلی به خاطر نشاسته بیشتری که دارن خوشمزه تر هستن 

کمتر از نیم ساعت میذارم بجوش و کمتر از ۱ساعت پختش صورت می گیره

ما محلی نمی خوریم کلا اما من معمولا ۱روز قبلش میذارم با نمک اب بمون بستگی به حجبم برنجت داره موقع پخ ...

من‌ برنج محسن گرفتم از بابت شفته نشدنش خیالم راحته از بس دیرپزه از شب قبل تو آب ولرم و نمک میخیسونم موقع آبپز هم میزارم خووووب نرم بشه که دونه برنج جمع بشه یا هم بشه بعد میزارم یکساعت بعضی موقع ها بیشتر  دم بکشه محسن ازین لحاظ خیییلی خوبه زیاد هم نباید بشوری که مزه اشو از دست میده

🤍
من‌ برنج محسن گرفتم از بابت شفته نشدنش خیالم راحته از بس دیرپزه از شب قبل تو آب ولرم و نمک میخیسونم ...

موقع پخت من ابجوش می ریزم کمی روغن روداغ داغ می کنم اخر سر که زیر برنج خاموش کردم روغن می ریزم برنج معرک‌میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز