2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

118 بازدید | 10 پست

کیا دانشگاه رفتن کیا نرفتن؟

اونا که رفتن پشیمونین و همچنین اونایی که نرفتین ؟

من رفتم سه ترم مونده لیسانس بگیرم خیلیه؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نرفتم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

سه ترم رو تموم کن مدرکت رو بگیر 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11900265/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%87-%d9%85%db%8c%da%af%d9%87-%d8%a8%da%86%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%b1%db%8c%db%8c%d9%86

برام گزارش میزنید فدای تک تکتون بشم

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

حتی اگه مدرکت رو بذاری لبه کوزه بازم دانشگاه رفتن لازمههههههه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((