2777
2789
عنوان

مادرشوهر

202 بازدید | 27 پست

بچه‌ها ماه دیگه عروسی منه 

خانواده ما اینطوری ک قبل از عروسی برای عروس یکی دو دست لباس بیرون لباس زیر لوازم آرایشی ووو...

این وسایل های مورد نیاز عروس و میخرن

حالا مادرشوهرم با اینکه وضعشون خوبه اصلا اینا و به روی خودشم نمیاره  شوهرم هم کلا این رسم رسومات و نمی‌دونه

از طرفی من روی این خریدا حساب کردم و واقعا ی چیزایی هست که نیاز دارم اصلا ما بد می‌دونیم عروس لباس نو تو کمدش نباشه مامانم اینا هم برام انقد جهیزیه گرفتن خیلی روشون فشاره با اینکه بابام میگه همه چیز خودم برات میگیرم اما اینا دیگه وظیفه اوناس

دوست دارم ی جوری بفهمونم بهشون

بنظرتون با شوهرم حرف بزنم بگم؟ البته غیر مستقیم بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران عقد برام خریدن ی چیزایی و من سعی کردم نو نگه دارم کمدم پر باشه اما اونا فکر میکنن همینارو فقط ...

یه دوست داشتم دبیرستان عقد کرده بود این رفته بود با خانواده شوهرش مسافرت اونجا براش شوهره کلی خرید کرده بود همه چی وقتی برگشتن دو روز بهد غید قربان بود این سریع جمع کرده بود اومده بود خونه خودشون بعد به شوهرش گفته بود به مادرت بگو خریدای مسافرتو نزنه به حسابی عیدی دادن برا عید قربات عیدیای منو زود بخرین بیارین😂😂😂😂یعنی من هر موقع یادش میوفتم میگم خاک برسر من😂