2777
2789
عنوان

شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
هزینه بستگی به خرج خودتون داره طرف میاد سوئیت ارزون میگیره غذابیشترحاضری میزنه کمتر میفته واسش یسری ...

نه عزیزم همون سوییت و غذا هم بیشتر پیکنیکی باشه خودمون درست کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه شلوغش نکن😐چخبره  من ۶ ماه پیش بندر عباس بودم ۵ نفرم بودیم ب اندازه خرج کردیم ۱۵ تومن شد ...

اره والا با 50تومن چن شهر میشه سفر کرد بدون نگرانی دیگ ایقدرام نمیشه هزینه اش

دیگه شلوغش نکن😐چخبره  من ۶ ماه پیش بندر عباس بودم ۵ نفرم بودیم ب اندازه خرج کردیم ۱۵ تومن شد ...

کلبه شبی 1,400باشه هفت شب میشه 9,800

هزینه بنزین۵ میل

مکان های بازیی حدود۵ میلیون.

۳ تومن رستوران.

یکم خرید ۶تومن.

سوغاتی ۲ تومن.

خوراکی و تنقلات۴ تومن.

دیگه یادم نیس

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم همون سوییت و غذا هم بیشتر پیکنیکی باشه خودمون درست کنیم

عزیزم خب اینجوری خیلی کمتر میشه پس. هزینه رو خودتون میتونین کنترل کنین. بجز بنزین و هزینه کرایه خونه بقیه چیزا قابل کنترله

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هزینه بستگی به خرج خودتون داره طرف میاد سوئیت ارزون میگیره غذابیشترحاضری میزنه کمتر میفته واسش یسری ...

عزیزم واسه لباس چطور ؟ من دوست دارم چند تا لباس پاییزی بگیرم نمیدونم اونجا خیلی گرونه ؟

2790
2778
2791
2779
2792