2789
عنوان

حضانت بچه

239 بازدید | 11 پست

کسی هست که حضانت بچه باهاش نبوده باشه ولی بچش نخواد برگرده پیش پدرش و با اون زندگی کنه؟

تو چنین شرایطی بچه رو به زور میگیرن میبرن یا قاضی رای رو عوض میکنه و به صلاحدید بچه اجازه میده با مادر بمونه؟

فکر نکنم ب حرف بچه گوش کنن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بستگی به سن و سالش داره حضانت با پدرشه معنیش این نیست که همیشه با پدرش باشه،اگه پدرش راضیه میتونه پ ...

قبلا که میگفت میزارم باهات باشه ولی الان به مدیر مدرسه گفته پرونده رو دست من ندن

ولی یکی از کارکنان دادگاه میگفت بچه وقتی نمیخواد بره به زور نفرست که بره هیچکس بچه رو زوری نمیفرسته پیش کسی که دوست نداره باهاش زندگی کنه

اخه مگه میشه وقتی خودش نخواد به زور ببرنش ۱۲ سالشه دیگه عقلش میرسه باباش کودک آزاری کرده اما نتونست ...

فکر کنم بعد ۱۸ میتونن تصمیم بگیرن کجا باشن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم منم شنیدم قاضی با توجه به صلاحدید بچه و سن بچه بله می‌تونه رای رو تغییر بده،،،پیر شما کوچولو هم نیست و راحت می‌تونه بگه دوست ندارم برم و حتما قاضی رضایت بچه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مهمه،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم منم شنیدم قاضی با توجه به صلاحدید بچه و سن بچه بله می‌تونه رای رو تغییر بده،،،پیر شما کوچولو ه ...

خدا کنه همینطوری بشه چون واقعا خودش هم نمیخواد بره

ای کاش کسی بود که این تجربه رو حداقل از اطرافیانش داشت و میگفت قانون چه تصمیمی گرفته