2777
2789
عنوان

خیلی میترسم 😭 مشکلات تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست
علائمشو میگی 

اگه کنترل نشه اضافه وزن ،خشکی پوست ،ریزش مو،خستگی،پرخاشگری بی حوصلگی،واسه من اولین علامتش اضافه وزن یهویی بود ده سال پیش یهویی توی دو ماه از ۵۲ کیلو به ۵۸ رسیدم و وقتی رفتم دکتر آزمایش کامل نوشت و فهمیدم که تیروییدم کم کارشده و متاسفانه تا الان ادامه داره ،هرروز ناشتا قرص میخورم و دیگه عادت کردم و جزیی از زندگیم شده ،هر ۶ ماه هم آزمایش تیرویید میدم که براساس اون دوز قرصم رو کم و زیاد میکنه دکتر 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
اره اصلا قطع نمیشد.   یا شدتش زیاد میشد یا لکه بینی میشد دوباره  با شدت.   قرص اخری & ...

یا خدا    انگار مشکل تورو دارم 😔😭   قرص چی بود؟

من چند روز دیگه خدا کنه پریود شم  روز سوم پریود میرم زود آزمایش خون میدم 

مو زائد رو چونه هم داشتی ؟ 

وای خیلی میترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا    انگار مشکل تورو دارم 😔😭   قرص چی بود؟ من چند روز دیگه خدا کنه پریود شم & ...

قبلا  مارولین  خوردم  جواب نداد.   چتدبار امپول پروژسترون زدم همش سه روز قطع کرد دوباره شرو شد.    ولی الان مدروکسی پروژسترون ده روز خوردم قطع کرد و دوباره باید ۱۵ قاعدگی بخورم.   ولی خییبی درد سینه و زیر بغل  اورد این قرص

😔

قبلا  مارولین  خوردم  جواب نداد.   چتدبار امپول پروژسترون زدم همش سه روز قطع کرد ...

این ماما هم برام قرص مدروکسی پروژسترون نوشت الان که نوشتی یادم اومد    ولی چون روز ۱۵ سیکلم گذشته هنوز نخوردم و اینکه سیکل من ۳۸ روز شده  اصلا ی وضعی 

ای خدا     انگار مشکلت مثل منه  😔

این ماما هم برام قرص مدروکسی پروژسترون نوشت الان که نوشتی یادم اومد    ولی چون روز ۱۵ سیکل ...

میخوردی.   من بار اول  چون یه سره خونریزی داشتم  هنون  رفتم داروخانه خریدم  همون شبش شرو کردم  استفاده.   واسه دوره بعدی از ۱۵ شرو کنم.   قطع میکنه  سر دوروز  ولی خب عوارضم داره

😔

میخوردی.   من بار اول  چون یه سره خونریزی داشتم  هنون  رفتم داروخانه خریدم   ...

گفتم سروقت بخورم   والا ، حالا دیگه منتظرم پریودشم 

خونریزیت زیاده یا کم در حد لکه بینی خفیف؟

اینارو برام نوشت  بهش گفتم  فقط آخری رو ننوشت

اخری تحت پوشش بیمه نیست.خودت روزی ک رفتی آزمایشگاه بگو برات انجام بدن.هزینه ش هم حدود۷00.800میشه

روز ۳پریودی برو.شب قبلش تحریک نباید بشه سینه هات و رابطه هم نداشته باش.صبح ساعت هونیم بیدار شو و ۸و نیم نمونه خون بده.

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺
اخری تحت پوشش بیمه نیست.خودت روزی ک رفتی آزمایشگاه بگو برات انجام بدن.هزینه ش هم حدود۷00.800میشه رو ...

صبح ۶ونیم بیدارشو.باید دو ساعت قبل خونگیری کاملا بیدار باشی

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺