2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اداره استان ک برای مصاحبس احتمالا همون شهری ک خوندی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه ها تاریخ مصاحبه رو کسی نمیدونه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

✅ پاسخ به چند سوال پرتکرار 

⭕مدارک رو کجا ببریم؟؟ پست کنیم یا ببریم آموزش و پروش شهرمون؟؟

⭕ فردا صبح ببرید آموزش و پرورش شهرتون قسمت گزینش بهتون میگه پستش کنید یا ازتون میگیره و خودش میبره هسته گزینش استان خودتون. 

⭕ من مجاز بودم ولی دعوت نشدم. چیکار کنم؟

⭕ ان شاالله تکمیل ظرفیت اوه وجود داشته باشه، آذر یا دی ماه اطلاعیه اش میاد. شاید بشه برید ولی خب قطعی نیست. 

⭕ زمان دقیق مصاحبه کی هست؟ یعنی از فردا مصاحبه شروع میشه؟

⭕ نه از فردا شروع نمیشه. زمان دقیق توسط سایت پردیس استانون که آدرس سایتش توی Pdf های بالایی کانال هست میتونید از فردا ببینید. عجله نکنید. کم کم از سایت پردیس هاتون و اداره کل استانتون اعلام میشه. همه چیز دقیق. زمان و مکان و شرایط و مدارک.

⭕ تو این فرصت چیکار کنم؟

⭕ مدارکت رو آماده کن و ببر اداره.

⭕ من برای کدوم کد رشته معرفی شدم؟

⭕ این فعلا مشخص نمیشه روز مصاحبه بعضی موقع ها مشخص میشه و میگن اما خب اکثرا مشخص نمیشه. 

⭕ سلام ببخشید ما الان باید چیکار کنیم من اصلا سر در نمیارم کجا باید برم یا زنگ بزنم؟

⭕ فعلا فردا برید اداره آموزش و پروش شهرتون. همین کافیه

⭕ برای من پیامک نیومده ولی معرفی تو سایت سنجش شدم. چیکار کنم؟

⭕ اینقدر عجول نباشید. میاد. حوصله کنید. شاید تماس بگیرن باهاتون و پیام نیاد.

⭕ تو چنل زده ک برید سایت مجری مصاحبه تا از زمان و مکان باخبر شید. کدوم سایت دقیقا؟

⭕ سایت پردیس استانتون یا سایت اداره کل آموزش و پرورش استانتون 

⭕ سلام.برای اطلاع از زمان و مکان مصاحبه باید چکارکنم. باید به اداره آموزش و پرورش مراجعه کنم یا سایت سازمان سنجش؟ 

⭕ سایت پردیس استانتون یا سایت اداره کل آموزش و پرورش استانتون

⭕ روز مصاحبه و ساعتی که باید بریم کی اعلام میشه؟ کی و چه طوری اعلام میشه؟ بعد از این که فرم شماره ٢ و به هسته استانمون فرستادیم؟

⭕ براتون زنگ میزنند و پیامک میاد و زمان دقیقش توسط سایت پردیس استانی که قراره برید اونجا مصاحبه بدید اعلام میشه.

⭕ من هم واسه ی دبیری زبان انتخاب رشته کرده بودم هم توی زیر گروه های انسانی ولی الان رشته رو فقط برام زده علوم انسانی. یعنی من واسه ی زبان پذیرفته نشدم یا دوتاش باهمه؟

⭕ با هم هست.

⭕ فرق دانشگاه فرهنگیان با تربیت دبیر شهید رجایی چیه؟

⭕ فرهنگیان معلم ابتدایی یا دبیرستان میشی. تربیت دبیر معلم هنرستان میشی.

⭕ ببخشید کی معلوم میشه ابتدایی هستم یا دبیری؟

⭕ گاهی روز مصاحبه مشخص میشه ولی تازگیا در چند سال اخیر، مشخص نشده و سنجش اعلام نکرده و قبولی بستگی به امتیازتون داره. نتیجه نهایی نیمه مهرماه مشخص میشه.

✅ پاسخ به چند سوال پرتکرار  ⭕مدارک رو کجا ببریم؟؟ پست کنیم یا ببریم آموزش و پروش شهرمون؟؟ ...

اونی که دعوت نشده باید چیکار کنه عزیزجان؟😿

اگه تکمیل ظرفیت کنن اون موقع اصلا کی مصاحبه می کنن که کی بریم دانشگاه..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اونی که دعوت نشده باید چیکار کنه عزیزجان؟😿 اگه تکمیل ظرفیت کنن اون موقع اصلا کی مصاحبه می کنن که ک ...

هنوز هیچی معلوم نیست. اگر تکمیل ظرفیت کنن و مصاحبه و... صورت بگیره از بهمن ماه میرین دانشگاه. درواقع نیم سال دوم محسوب میشین