2777
2789
عنوان

اندومتریوز

4444 بازدید | 82 پست

لطفا کسایی ک اطلاع دارن از این بیماری بیان بالا

کیست ی طرفه دارم تو تخمدان چپم ۱سال هم اقدامم ولی نشد ماه قبل هم چندتا سینال و hmg همراه باhcgزدم ولی بازم باردار نشدم ذخیرمم تقربیا ۹ماه پیش ۱.۸بود عکس رنگی هم تا الان نگرفتم یعنی دکترم بهم نگفت برو بگیر ک وضعیت لوله هامو بفهمم

الان زده به سرم برم بگیرم و اگ مسدود بودن بازشون کنم و تخمدان چپ و لوله چپمو کلا دربیارم و با ی تخمدان تلاش کنم برا بارداری بنظدتون چیکار کنم؟؟

و هیچ حیوانی وحشی تر از انسان نیست🖤!در انتظار مامان شدن💔🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه دیوانه ای تخمدانتو در بیاری؟ مگه تخمدانت مشکل سازه ؟؟؟تازه یه سال اقدامی اینقدر نگرانی ؟؟؟ من ۵سال داره میشه و هنوز هیچ خبری ذخیره ام خوبه لوله هام بازه ولی کیست دارم و پی سی او هستم فعلا این ماه ال دی میخورم شد شد دیگه قرار نیس ک بدنمو دستکاری کنم که

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
چند وقته فهمیدی؟اصلا کوچک میشه؟همیشه قرص میخوری؟

من الان چهار پنج ماهه فهمیدم گلم

معلوم نیست از من حیلی بزرگه ۹ سانته

فعلا دارم وروژست میخورم ببینم کوچیک میشه یا نه

اینجور که فهمیدم باید یائسه کاذب باشی 

یعنی قرص بخوریم که پریود نشیم تا کوچیک

بشه و بشه کنترلش کرد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منم دارم  ولی من مجردم گلم فعلا دارم قرص  وروژست میخورم

منم عقد بودم ک متوجه شدم ولی ن کامل دکتر برام توضیح نداد الان ۳ساله درگیرم ۱.سالو ۷ماه هست تحت نظرم

ممنون میشم جواب منم بدین منم درگیر این کیستم و مجردم🥲و همیشه ال دی میخورم

گلم ال دی منم دو ماه خوردم ولی تاثیری روش نداشت 

الان دارم وروژست میخورم بنظر من داروتو دکتر عوض کنه بهتره 

از شما چند سانته؟

چند سالته؟

درد هم داری؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من الان چهار پنج ماهه فهمیدم گلم معلوم نیست از من حیلی بزرگه ۹ سانته فعلا دارم وروژست میخورم ببینم ...

وروژست با ال دی فرق میکنه؟من یکساله قرص خوردم هیچ فرقی نکرد همشم بهم سیپروترون کامپاند میدن که یه نوع ال دیه

منم این کیستو دارم فعلا هم مجردم خوب برو لاپاراسکوپی 

دکترم بهم گفت بیا ولی نرفتم ک تا الان