کیست ی طرفه دارم تو تخمدان چپم ۱سال هم اقدامم ولی نشد ماه قبل هم چندتا سینال و hmg همراه باhcgزدم ولی بازم باردار نشدم ذخیرمم تقربیا ۹ماه پیش ۱.۸بود عکس رنگی هم تا الان نگرفتم یعنی دکترم بهم نگفت برو بگیر ک وضعیت لوله هامو بفهمم
الان زده به سرم برم بگیرم و اگ مسدود بودن بازشون کنم و تخمدان چپ و لوله چپمو کلا دربیارم و با ی تخمدان تلاش کنم برا بارداری بنظدتون چیکار کنم؟؟
و هیچ حیوانی وحشی تر از انسان نیست🖤!در انتظار مامان شدن💔🥲
وا مگه دیوانه ای تخمدانتو در بیاری؟ مگه تخمدانت مشکل سازه ؟؟؟تازه یه سال اقدامی اینقدر نگرانی ؟؟؟ من ۵سال داره میشه و هنوز هیچ خبری ذخیره ام خوبه لوله هام بازه ولی کیست دارم و پی سی او هستم فعلا این ماه ال دی میخورم شد شد دیگه قرار نیس ک بدنمو دستکاری کنم که
کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ... جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍