2777
2789
عنوان

انسان باشیم

147 بازدید | 16 پست

خانمایی که امدم باهاتون حرف بزنم سوال داشتم اما شما منو گزارش کردین باید گفت خدا لعنتتون کنه انشالله بدترین مشکل نصیبتون شه دارم حرف میزنم مثل حیوون برخورد نکنید اگه انسان باشید اینو میفهمیدمن مشکل داشتم که تایپک زدم میتونستید جواب ندید

الان نفرین کردن خیلی رفتار انسانی محسوب میشه😂😂😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره چون امدم سوال داشتم اما حیوونا گزارش کردن نفرین میکنم چون حداقل میزاشتن سوالمو از بقیه میپرسیدم

بنظرم یه انسان حتی نمیتونه دشمنشو نفرین کنه!

. I think it's done this time , I can't believe

اره برای اینایی که حروم زادن

شاید تاپیک شما ممنوعه بوده نه اینکه بقیه حروم زاده باشن!

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

😐اگه شما سوال داشتی کسی گزارشت کنه هیچ ناراحت نیستی؟

حقیقت اونقد برام مهم نیس که بددهنی کنم و شخصیت خودمو ببرم زیر سوال حتی توی مجازی

بعدم ترکیدن تاپیک فقط با گزارش زدن نیس که

شاید نی نی یار تو تاپیکت بوده و ترکونده

خدا💖 
خب مگه تو دفترچشون نوشته که ممنوعه سواله دیگه همه ملت دارن میپرسن

بله هم توی بخش قوانین سایت یه بخش مربوط به تاپیکای ممنوعه هست هم تو تاپیکای نی نی یار گفته شده چه تاپیکایی ممنوعه.

تازه وارد هم نیستید که بگیم اطلاع ندارید!

حقیقت اونقد برام مهم نیس که بددهنی کنم و شخصیت خودمو ببرم زیر سوال حتی توی مجازی بعدم ترکیدن تاپیک ...

نمیدونم والا  ولی اگه کار اونا بوده خیلی کار بدی کردن چون من با کسی دیگه ای ک روم نمیشه بپرسم مجبورم از مجازی کمک بگیرم