شوهرم سر کار نمیره بهونه اش هم شده کار نیست هوا گرمه کار نیست هوا سرده کار نیست و ۲۴ ساعت هم تو سالن ها دنبال توپه زندگیش شده خواب فوتبال تو خونه هم که هست تو گوشی فوتبال😐
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
شوهر من ۲۴ ساعت سرکاره بزور میرسونیم بخدا نمیدونم بعضی ها چطوری زندگی میکنن کار نمیکنن ؟ ی نمونش شوهر خواهرشوهرم همش خوابه خونه
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد