2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاج و تختم بی پادشاه میمونه مثلا پسردار نشم؟ 

فقط همین یه جمله رو بلدید یا چیز دیگه ای هم بلدید بگید؟؟؟

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

من

خب دوستان اول از هر چیزی باید آزمایش کلی بدین خودتون و همسرتون ک این آزمایش شامل پاپ اسمیره

و آزمایش اسپرم برای همسرتون ک در تعیین جنسیت خیلی مهمه 

اگه شرایطش ندارین 

میتونید رژیم غذایی بگیرین ک خودمم انجام دادم و ب چند نفر هم گفتم رعایت کردن و ب نتیجه دلخواهشون رسیدن

برای رژیم غذایی از سه ماه قبل باید پرهیز های غذایتون رو شروع کنید

خب دوستان اول از هر چیزی باید آزمایش کلی بدین خودتون و همسرتون ک این آزمایش شامل پاپ اسمیره و آزمای ...

سعی کنید از غذا و میوه جات گرم استفاده کنید مث زعفران دارچین خرما و موز... در کنار این ها هر شب اقایون دمنوش گل بابونه مصرف کنن و خودتون یک روز درمیون دمنوش قاصدک ک به شدت توصیه میشه

سعی کنید در هفته سع بار به مدت۱۰دقیقه  زیر شکمتون رو با روغن اسطوخودس یا سیاه دانه چرب کنید و یادتون باشع قبلش روغن رو گرم کنید روی بخار کتری

لبنیات و شیرینی جات رو حذف کنید تا اونجایی ک میتونید غذایی بخورید ک قلیایی باشه 

تنقلات شور بخورید مث چوب شور پفک و مغریجات مث پسته و بادام شور 

هرروز از مویز یا انگور یا کشمش استفاده کنید 

خرما در روز ۷عدد بخورید

خب دوستان اول از هر چیزی باید آزمایش کلی بدین خودتون و همسرتون ک این آزمایش شامل پاپ اسمیره و آزمای ...

بعدش؟ 

من یه دختردارم میخوام بعدیم پسربشع

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سعی کنید از غذا و میوه جات گرم استفاده کنید مث زعفران دارچین خرما و موز... در کنار این ها هر شب ...

در خوردن غذایی گرم زیاده روی نکنید ک نتیجه عکس میده 

معتادل رفتار کنید

ترشیجات ب کل حذف کنید

کاهو و قارچ و هویج استفاده کنید

از روز دوم پریودتون تا ب مدت سه روز تخم هویج دم کنید بخورید با نبات

قبلش تخم هویج رو خوب بشورید چون سمیه

سعی کنید روز تخمک گذاری یا روز قبلش اقدام داشته باشید 

هیچ گونه استرسی نداشت باشید فضای اتاق خنک باشه 

قبل از اقدام خانم توت فرنگی یا موز بخوره 

اقایون هم به مدت ده دقیقه کیسه آب یخ بزارن روی بیضه هاشون 

و اگه حتی میتونن یک فنجون قهوه بخورن اقایون چون این کار ب سرعت اسپرم کمک میکنه 

در رابطه اول خانم ارضا شود تا محیط واژن قلیایی بشه 

و بعد آقا ده دقیقه بعد ارضا شود 

و  بعد آقا بعد از  ارضا شدن فوری بلند نشود 

۵دقیقه بعد بلند شود 

و خانم ۵ دقیقه پایی خود را بالا بگیرد بعد ب سمت راست دراز بکشد تا ۱۰دقیقع و بعد حتما خودشو تمیز بشوره 

برای پیدا کردن زمان تخمک گذاری  روش هست 

یک با کیت تخمک گذاری 

و دوم با محاسبه آن  ک در پست های بعدی روش رو بهتون میگم