2777
2789

من صورتم خیلی خوبه حتی چند نفر بهم گفتن حالا عمم من و دیده جلوی یکی دیگه میگه چقد جوش زدی میگم کوش میگه زیر پوستیه والا اصلا مشخص نیست 😐همه میگن پوستت خوبه 😑حرصم گرفته 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

حالا باز تو نداری من چی بگم ک پر بود الان بهتر شده با راکوتان

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا باز تو نداری من چی بگم ک پر بود الان بهتر شده با راکوتان

الهی شکر ،ان شا ءالله کامل از بین بره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اگه تو سن بلوغی بگو عمه جون نشون میده بدنم سالمه و هورمونام درست ترشح میشه!

نه نیستم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اگ میخوای جوشات بره ورزش و تحرک خیلی موثره

جوش ندارم چند تا ریز زیر پوسته که اصلا مشخص نیس همه میگن پوستت خیلی خوبه 

رو مخه واقعا این حرف

اخه خود عمم یه زمانی همش جوش های گنده و چرکی میزد ما هیچی نگفتیم 😐بعد ده قرن نمی‌دونم چی شد خوب شد حالا میاد میگه