بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر منم ۶ سالشه امسال میره پیش دبستانی. پریروز میگفت فرق قلب و سینه چیه؟ یعنی من الان سینه میزنم قلب پس چی ؟ خب به قلبم هم میزنم دیگه پس چرا نمیگم قلب میزنم سینه نمیزنم . سوالای بچه ها اونقدر خاص هست که ادم میمونه چی بگه بهشون
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پسر منم ۶ سالشه امسال میره پیش دبستانی. پریروز میگفت فرق قلب و سینه چیه؟ یعنی من الان سینه میزنم قلب ...
واقعا همینطوره . از صبح تا شب دارم بهش توضیح پزشکی میدم کامل در جریان کارایی کبد و کلیه و مری و معده و روده بزرگ و .... هست . ولی اینو نمیدونه و نمیدونم چی بهش بگم
نزارین انقدر زوم کنه روی بدنش . حواسشو پرت کتید . نزارین تنها بمونه که بخواد کنجکاوی کنه . نمیدونم ش ...
اره واقعا . ولی چون عمل کلیه و لوزه داشته . دیگه شروع به کشف چرا ها کرده. کامل در مورد اناتومی بدن و عمل کردشون میدونه . جوابت عالی بود همین رو بهش گفتم . اونم قبول کرد. مرسی عزیزم🙃