2777
2789

اگه کسی میخونه برای ازدواج سریع و خوب من دعا کنه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشق چی؟!عشق معنوی منظورته؟

اصلا عشق خاصی داره نمیشه گفت فقط معنویه مثلا یک مدت که شروع میکنی انگار عاشق همه میشی خدا زمین آسمون آدما همهههه

انگار همه یک جلوه ای از خدان که نور خدارو در خودشون دارن بعد عاشق همه چیز میشی بعد این باعث میشه تمام افکار منفی و رفتار های منفی مثل کینه حسادت دروغ غیبت و ... از بین بره و به عشق تبدیل شه واقعا چیز عجیبیه این نماز شب خوشبحال اونایی که توفیق دارن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

اصلا عشق خاصی داره نمیشه گفت فقط معنویه مثلا یک مدت که شروع میکنی انگار عاشق همه میشی خدا زمین آسمون ...

راست میگی منم یه مدته اینطوری شدم حتی دلم نمیاد دیگه غیبت کنم

2790
2778
2791
2779
2792