2789
عنوان

پشیمون میشم؟

121 بازدید | 13 پست

دلم نمیخواد باهاش ازدواج کنم، چون کلا ازدواجی نیستم از محدودیت متنفرم، خونه خودمم آنچنان خوشبخت نیستم ولی از دورهمی فامیل و خانواده شوهر متنفرم، درآمدمو داشته باشم و مجردی عشق کنم از اول زندگیم هم که بچه دوست نداشتم

پشیمون میشم؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو شصت سالگی  تنهایی خیلی وحشتناکه ولی خب اگه سن و سال زیادی نداری کیفاتو بکن سی به بالا مورد مناسبی اومد دلت خواست ازدواج کن ولی اگه علاقه ای به ازدواج نداری به هیچ وجه نکن

ازدواج خوب خوبه .تنهایی سرکردن تا اخر عمر سخته کار هرکسی نیس . یجایی میرسی که هیچی دلت نمیخواد جز یه مونس وهمدم ویه مرد واقعی کنارت. ان شالله که هرسبکی انتخاب کردی پشیمون نشی و خوشبخت باشی

چرا؟

چون ازدواج اینجوزیه که باید مسعولیت پذیر باشی،باید رفتو امد داشته باشی،غذا درست کردن،ب خودت برسی،ب خونت،دستت تو جیب خودت باشه،اروم باشی بتونی اروم کنی طرف مقابلتو،یهو نگی خسته شدم بنظرم بهتره مجرد بمونی...))

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

ازدواج خوب خوبه .تنهایی سرکردن تا اخر عمر سخته کار هرکسی نیس . یجایی میرسی که هیچی دلت نمیخواد جز یه ...

توی هر سنی یه همدم خوب پیدا میشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
چون ازدواج اینجوزیه که باید مسعولیت پذیر باشی،باید رفتو امد داشته باشی،غذا درست کردن،ب خودت برسی،ب خ ...

موافقم من از رفت و آمدهایی که خودم دلم نمیخواد متنفرم

اگه واقعا این چیزا برات مهمه آره پشیمون میشی ولی از یه جایی به بعد که تنهایی بهت فشار آوردو دلت خواست یه همدم و همسر داشته باشی یه جوره دیگه پشیمون میشی چون فرصت های خوبتو برای ازدواج از دست دادی ..حالا انتخاب کن یا باید سعی کنی یه کم تو خودت حس مسئولیت پذیری و تقویت کنی و سختیای زندگی متاهلی رو تحمل کنی یا باید سختیای مجرد موندنو وتنهایی و .... 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
اگه واقعا این چیزا برات مهمه آره پشیمون میشی ولی از یه جایی به بعد که تنهایی بهت فشار آوردو دلت خواس ...

من کلا تنهایی خیلی راحتم، میتونم ساعتها با خودم تنها باشم و اصلا اذیت نشم، دوست که کلا ندارم🦥

من کلا تنهایی خیلی راحتم، میتونم ساعتها با خودم تنها باشم و اصلا اذیت نشم، دوست که کلا ندارم🦥

پس ازدواج نکن واسه دل خودت زندگی کن هرجور که احساس خوبی داری وحالت خوبه ...

به حرف مردمم هیچ اهمیتی نده ..منم عاشق تنهایی بودم وهستم مثله تو اگه مجبور نبودم اصلا ازدواج نمیکردم چون شرایطم تو خونمون خیلی بد بود‌‌‌...حالا خداروشکر شوهرمو دوس دارم و تک فرزنده زیاد رفت وآمد ندارم...ولی کلا تنهایی و آزادی روخیلی دوس داشتم....ولی بچه دوس دارم اونم فقط یکی...ولی اگه تو بچه ام دوس نداری که فکر نکنم پشیمون شی عزیزم...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺