2821
2789
عنوان

خداحافظی

204 بازدید | 22 پست

اون دوستم که بهتون. گفته بودم حسودی و اینا (میتونید برید تاپیک های قبلو بخونید) باهاش کات کردم براش متن خداحافظی نوشتم بعدش که فرستادم اونم انگار از خداش بوده نوشت که اها باشه خداحافظ بلاکم کرد رفت من گفتم لااقل یه ذره چون و چرا میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲۲

کلا از دوستو رفیق بازی بکش بیرون همینکه برا طرف پیام خدافظی دادی خود ضایست باید دیگه ازون ب بعد بش کم‌کم بی محلی میکردی و میگفتی سرم شلوغه کلاس دارم ازین حرقا ، نه اینکه پیام خدافظی بدی باید خیطش میکردی میسوزوندیش، بعدشم کلا بیخیال رفیق بشو بچسب به پول دراوردن و مهارت یاد گرفتن و خفن شدن اصلا نیاز به دوست نداری چونکه همش ضربه میزنن و حسودن ، دوستیاتو در حد سلام علیک نگه دار صمیمی نشو

کلا از دوستو رفیق بازی بکش بیرون همینکه برا طرف پیام خدافظی دادی خود ضایست باید دیگه ازون ب بعد بش ک ...

نه بابا رفیق بازی که نه در حد با هم حرف زدن من ۲ روز بود محلش نمی‌دادم اونم انقدر داشت همه جا زنگ و پیام میداد و میزد منم گفتم بزار برم بهش بگم دست از سرم برداره ولی اره آلام تمرکزم گذاشتم رو پول دراوردن

آهان . ولی قدر دوستی هاتونو بدونید 

اخه الانم پیام بهم داد که بهم گفت بدبخت بیچاره تو از همون اولم مزاحم بودی من چرا با توی بی ریخت دوست شدم 

.

.

من قصد پز دادن و اینا ندارما ولی شما هنوز قیافه خودشو ندید😑

2790
2823
2791
2779
2792