2777
2789
عنوان

بهم پیام داده تو برام مردی

368 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یکم توضیح میدم که بفهمید جریان چیه.

چند روزی بود دعوامون بود دست روم بلند میکرد همش میگفت برو خونه بابات منم بخاطر دخترم و اینکه نصفه خونه عقد خودمه نمیرفتم گفتم ما بلاخره اشتی میکنیم یجور نشه بابام اینا ناراحت شن خواهرم داره جدا میشه همش اینو میزنه توسره من تا میگم بکش کنار باز حرفو میرسونه به خواهرم تا دوشنبه صبح که برگشت گفت چرا نمیری من هرچی دارم و دخترمو همه رو امضا میکنم میدم بهت فقط به دادگاه نکشه توافقی جداشیم فقط برو خونه بابات منم دخترمو برداشتم بدونه یه دونه لباس برا خودم یا دخترم اومدم خونه بابام اینم بگم من یکماه که عادت ماهانه هستم اصلا قطع نمیشه میگم بیابریم دکتر میگه برو بابات ببره دندونم درد میکنه میگم بریم برا دندونم میگه برو بابات ببره بعد امروز من با یه نفر بخاطر دخترم دعوام شده طرف رفته دره خونه این اینم به من پیام داده اصلا دوس نداشتم اسمم رو گوشیت بیفته من وقی تورو فرستادم رفتی یعنی برامن مردی فقط وقتی با کسی دعوات میشه ادرس خونه بابات و بده نه خونه منو

ببخشید طولانی شد خواستم خلاصه وا توضیح بدم لطفا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو دیگه. این برات شوهر بشو نیست

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
بخدا همش بیست سالمه تو چهارده سالگی بابام گفت باید باهاش ازدواج کنی انگار الان یه زنه چهل سالم

وای خوبه 20 سالته میتونی بهترین زندگیو برا خودت درست کنی عاشق بشی هنوز ی عالمه فرصت داری تو زندگیت بگو یچیزی ب نامت کنه مهرت بگیر برو بهترین زندگیو براخودت بساز مستقل زندگی کن خانوم خودت باش

خوب اگ چیزی بهت میده برو سریع بگیر توافقی جدا شو دیگ خودت خانوم خودت باش مجبوری بگو بیا ب نامم کن&nb ...

اخه روستا هستم اینجام اگر بخوای جدا شی انقدر بهت حرف میزنن که از زندگی سیر میشی

بخدا همش بیست سالمه تو چهارده سالگی بابام گفت باید باهاش ازدواج کنی انگار الان یه زنه چهل سالم

عزیزم متاسفم برا زندگیت،دیگه اجازه نده کسی برات تصمیم گیری کنه،مسئولیت بچه رو هم فقط به عهده ی خودت نگیر پدرشه وظیفشه تا روزی که هست خرجشو بده،و سعی کن بری سر کار مستقل بشی تا کسی منت سرت نذاره

اخه روستا هستم اینجام اگر بخوای جدا شی انقدر بهت حرف میزنن که از زندگی سیر میشی

چقد ساده ای برو جداشو این ک الان میگ بهت میدم همچی میری توشه ی خونه کوچیک میگیری اینارومیفروشی مهریبتو میگیری نوشهر ی کار پیدا میکنی مستقل میشی 

وای خوبه 20 سالته میتونی بهترین زندگیو برا خودت درست کنی عاشق بشی هنوز ی عالمه فرصت داری تو زندگیت ب ...

پس دختر سه سالم چی اینم بگم انقدر به دخترم وابسته ام که اگه یه ساعت نباشه دق میکنم

عزیزم متاسفم برا زندگیت،دیگه اجازه نده کسی برات تصمیم گیری کنه،مسئولیت بچه رو هم فقط به عهده ی خودت ...

روستام اینجام دختر انگار حق هیچ کاریو نداره بابا هامون از صدتا دشمن بدترن درسموهم نزاشتن ادامه بدم فقط تا کلاس هشت خوندم

چقدر از شوهرت چندشم شد  جوابشو نده ...واستا تا به پات بیفته کوتاه نیا

همین تصمیم رو دارم دوست داشت ادامه بده دوسم نداشت به درک ولی تا معذرت خواهی نکنه دیگه نمیرم باید برا دست بزنش تعهد بده

روستام اینجام دختر انگار حق هیچ کاریو نداره بابا هامون از صدتا دشمن بدترن درسموهم نزاشتن ادامه بدم ف ...

واقعاً نمیدونم چی بگم ،پس فقط بعد از طلاق باید صبر کنی یه شوهر خوب برات بیاد

چون روستا اینجورین دیگه

یا یه هنری چیزی یاد بگیری مثل خیاطی و آرایشگری بتونی خرج خودتو دربیاری