2777
2789
عنوان

فولیکول ۲۵ در۱۳ سیکل چطوره؟

960 بازدید | 11 پست

سلام من تنبلی تخمدان یکسالو هفت ماهه اقدامم شوهرم آزمایش اسپرمش خوبه خداروشکر فقط من تنبلی تخمدان دارم وپریودم نامنطمه چاقی شکمی دارم این ماه پیازدرمانی کردم وروزی ۲ تا لترزول خوردم روز ۱۳ سیکل رفتم سونو گفت فولی سایز۲۵ دارم یه فولی هم کیست ساده شده رفتم دکترگفت عالیه سایزش روز ۱۳ سیکل آمپولhcgتزریق کرد کیت زدم مثبته تونی نی سایت خوندم فولی سایز ۲۵ خوب نیست وکیست میشه یاهم لقاح صورت نمیگیره ولی دکترم گفت عالیه کیا بااین فولی باردارشدن؟

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
به حرف نی نی سایت اهمیت نده 

چندتا تاپیک خوندم یه جورشدم ولی دکترگفت سایزش عالیه من تنبلی تخمدان دارم فولیکولام خوب نیست اینماه سایزش ۲۵ وتپله

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بخواد با چس فولیکولم ادم باردار میشه نخوادم نمیشه..من این ماه چندتا فولیه عالی داشتم ب گفته دکترم دوتام آزادسازی زدم اما باردارنشدم 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خدا بخواد با چس فولیکولم ادم باردار میشه نخوادم نمیشه..من این ماه چندتا فولیه عالی داشتم ب گفته دکتر ...

درسته شماهم تنبلی تخمدان دارین؟چندوقته اقدامین؟من پریودم نامنظمه ماهه پیش باآمپول پریودشدم 

درسته شماهم تنبلی تخمدان دارین؟چندوقته اقدامین؟من پریودم نامنظمه ماهه پیش باآمپول پریودشدم 

ماه ۸ اقدام بودم ک باردار نشدم..اره تنبلیم شدیده...این فولیام ب ضرب و زور آمپول و قرص بوده.... پریودمم از وقتی اومدم اقدام نامنظم شد الانم برا پریودم مدروفم ۵ میخورم ک عقب نیوفته سروقت پریود بشم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ماه ۸ اقدام بودم ک باردار نشدم..اره تنبلیم شدیده...این فولیام ب ضرب و زور آمپول و قرص بوده.... پریود ...

سلام ببخشیدعزیزم ماهی که فولی خوب داشتین چندسیکلتون بود وضخامت آندومترتون چندبود؟

سلام ببخشیدعزیزم ماهی که فولی خوب داشتین چندسیکلتون بود وضخامت آندومترتون چندبود؟

سلام عزیزم این ماه روز ۸ و ۱۳ پریودی فولیای عالی داشتم باقرص استرادیول ضخامتمم احتمالا خیلی خوب شده اما خب پریود شدم این ماه..من سونو واژینالو دکترم انجام میداد ضخامتو نگفت

سلام عزیزم این ماه روز ۸ و ۱۳ پریودی فولیای عالی داشتم باقرص استرادیول ضخامتمم احتمالا خیلی خوب شده ...

باهمیه وجودم برات دعامیکنم خدادامنه هردومونوبابچه سالم وصالح سبزکنه من ازرحمتش ناامیدنیستم عزیزم اگه تونستی نمازشب بخون مطمعن باش بی جوابت نمیزار۴۰ شب ❤❤❤

باهمیه وجودم برات دعامیکنم خدادامنه هردومونوبابچه سالم وصالح سبزکنه من ازرحمتش ناامیدنیستم عزیزم اگه ...

مرسی عزیز دلم..نسبت ب همه چیز بی اعتقاد شدم...ی گناه بدی کردم هرچقدم توبه کردم جوابمو نداد...دیگ چیزی ازش نمیخوام