2777
2789
بخورات میتونی بسوزونی میگن گوشت ک میخوری بذار یکمش رو استخون بمونه اسفند دود کن داخلش کندر بریز  ...

اخه  من یک  غلطی  کردم   دعا  نویسم  میگه  علتش همونه  که  ضعف  اعصاب  گرفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی  میشه  کمی  اطلاعات  بدین

من و شوهرم دو سال پیش همش عصبی میشدیم همش دعوا و کتک و قهر بهم میگفت برو از خونه بیرون چشمم بهت نیفته. شبا خوابای بد میدیدم و توخواب صدام میکردم و پا میشدم میرفتم دنبال صدا. یا وقتایی دراز میکشیدم چشمام سنگین میشد دستانو نمیتونستم تکون بدم و فکم قفل میشد

رفتن پیش یه نفر گفت جادوتون کردن

باطلم نمیشه چون سحره

تنها چاره کار سوره بقره ست تا ۴۰ شب تو خونه پخش بشه.

باور کن اعصاب و روانمون داغون بود همش داد و بیداد میکردیم و پرخاشگر بودیم

شکر خدا به حرف اون یه نفر گوش دادم و الانم اون مشکلاتیو که داشتم حل شد. شوهرم آروم شد

مثل دیونه ها شده بود

میخای به جن هاغذابدی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

خودمون نذری نداریم بخوریم. بدیم ب اجنه ها😂

غذاشون خیلی‌ کمه. 

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍