2777
2789
عنوان

حرفدل....🖤👩‍🦯

36 بازدید | 0 پست

بهم بی احترامی میکردی...

ارزشم و نفهمیدی اینکه چقدر تو بی پولیا کنارت بودم

وقتایی که کسی نموند ...وقتایی که رفیقات رفتن 

درکم نکردی که چقدر به خاطرت از مادرم حرف شنیدم...

دونه دونه اشکام و ندیدی....

بغضم و نشنیدی ....

اینکه چقدر توی این نینی سایت واست تاپییک زدم ک بیاین دعا کنید به خواستم برسم حالا خواستم چی بود

؟فهمیدی تو بودی؟

من زیر بارونا توی خلوتم دقت نماز شبای قبر روز عاشوراو...فقط از خدا تورو خواستم ...

من خیانتت و بخشیدم که فقط دلم اروم بمونه 

اهای بیمعرفت چطور دلت اومد بری؟چطور رفتی و لرزش دستام و ندیدی من ذوق بهم رسیدنمون و داشتم چرا نموندی؟چرا جا زدی ؟من بیست ساله رو شکستی پیرم کردی شرمندم کردی وقتی جلوی همه ازت دفاع کردم 

اینو بدون قلبم هزار تیکس ولی هر تیکش باز تورو صدا میزنه ..به زور دارم تحمل میکنم که بلایی سر خودم نیارم قلب من تو بزرگترین و قشنگ ترین اشتباهم بودی بدترین شکست زندگیم🩶👩‍🦯

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋