2777
2789
عنوان

امان از غریبی....😓

99 بازدید | 5 پست

اگه یروز ازم بپرسن بدترین حس دنیا چیه میگم : شاید بدترین نباشه اما صددرصد جزو چند حس بده این دنیاس😔

عاشق شدم ازدواج کردم از خانوادم خیلی دورم خیلی...

حالت عادی همه میگن کاش من مریض شم مثلا شوهرم نشه بد مریضه و فلان ولی من میگم خدانکنه من مریض بشم چون هیچکس حتی یه کاسه سوپم برام نمیفرسته چه مادرشوهر چه خواهرشوهر چه جاری ماشالا تعدادشونم زیاده ولی همه فقط یار زبانی هستن همین....

الان چند روزه استراحتم درسته نمیدونن iui کردم ولی فک میکنن مریضم و استراحتم یدونشون یبار نگفت کاری داری یا نه البته اگه بگن هم من نمیگم بیان برام کاری کنن چون میرن پیش همدیگه میگن خونش فلان بود بهمان بود بخاطر همین من تو بدترین شرایطمم هیچوقت نمیتونم استراحت کنم شوهرمم واقعا کار کردن یا غذا اصلا بلد نیست😪

گاهی خیلی دلم برای خودم میسوزه 

خوشبحال اونایی که خواهر مادر نزدیکشونه یا لااقل یدونه فامیل خودشون تو شهرشون هست اونقدر احساس تنهایی میکنم که میگم لااقل کاش یکی از عموها یا داییا یا خاله و عمه هام تو این شهر بودن تا در این حد غریب نبودم

از خانوادم دورم برای اینکه فکرو خیال منو نکنن هیچوقت دردامو بهشون نمیگم هیچ دوستی هم ندارم الانم تو این روزای انتظار روزام دارن خیلی سخت میگذرن کاش لااقل ازمایشم مثبت بشه😓

تورو خدا دعا کنید برام

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
ان شااله مثبته عزیزم

مرسی🙏انشاالله🤲

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار 

میشه لطفا تاپیکمو حذف کنی؟🙏

@نی_نی_یار_شبانه  

تاپیکمو لطفا حذف کن🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی