2777
2789
عنوان

حالم بد

64 بازدید | 11 پست

ی پسری رو دوست داشتم خودش نمیدونست و ی نفر دیگه رو دوست داشت ولی باهم صمیمی بودیم اگه چند ساعت نبودم پیام میداد نیستی فلان خودش مثلا اول شروع کرد محبت کردن رو قلب میداد و فلان منم دادم دیگه ولی منظوری نداشتم که بخوام دختره رو ول کنه یجور دوست بودیم ولی من خیلی دوسش داشتم خیلی هم براش خوب بودم هروقت میخواست حرف بزنه بودم اگه کارم داشتم میذاشتم کنار 

یهو دیگه کم کم کشید کنار 

من موندم چرا همش ب خودم میگم چرا مگه من بدی کردم ؟ 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید میخواد رابطشو با اون خانم جدی کنه ، یا اون خانمه فهمیده گفته ارتباطتو قطع کن ، در کل کارت اشتبا ...

آخه دلبستگی دست خود آدم نیس پیش میاد 

ولی من نمی‌خواستم ب رابطه اونا ضربه بزنم با بخوام بیاد با من یا هرچی اصلا اون متوجه دوست داشتن من هم نشده چه برسه دختره هیچکه نفهمیده رابطش با دختره از همون اول هم جدی بود 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
آخه دلبستگی دست خود آدم نیس پیش میاد  ولی من نمی‌خواستم ب رابطه اونا ضربه بزنم با بخوام ...

من نمیگم ب رابطه اونا ضربه زدی یانه اصلا مهم نیسن اونا الان حال خودت مهمه ک میدونسی امیدی به این اقا نیست ولی ادامه دادی صحبت کردن باهاشو وابسته شدی.... الان دیگ کاری از دستت بر نمیاد پیام اینا هم نده خودتو کوچیک نکن کم کم سعی کن فراموشش کنی ، الان بازهم برگرده پیام بده ب ضرر توعه وابسته تر میشی ....... هر چقد فکرتو و خودتو با این اقا درگیر کنی موقعیت های خوبتو از دست میدی.. 

من نمیگم ب رابطه اونا ضربه زدی یانه اصلا مهم نیسن اونا الان حال خودت مهمه ک میدونسی امیدی به این اقا ...

من که آدمی نیستم آویزون باشم دیگه نه پیام دادم ن هیچی باز خودش پیام داده میگم ینی چی آخه 

ن بابا موقعیت چرا از دست بدم میگم اصلا خبر نداره 

قرار نیس زندگیم رو بذارم پای کسی که اصلا نمیدونه دوسش دارم 

کم کم وابستگیم رو کم میکنم 

ولی کارش بد بود خیلی نباید یکی حتی در حد دوستی هم محبت کنی بعد یهو بیخیال بشی 

من که آدمی نیستم آویزون باشم دیگه نه پیام دادم ن هیچی باز خودش پیام داده میگم ینی چی آخه  ن با ...

دیگه گذشته هارو بیخیال بهش فکر نکن شماهم وارد رابطه بشی خود ب خود دیگ حست کمتر میشه ب این اقا 

دیگه گذشته هارو بیخیال بهش فکر نکن شماهم وارد رابطه بشی خود ب خود دیگ حست کمتر میشه ب این اقا 

امید خدا مرسی عزیزم از راهنمایی و حرفات ♥️

تو هیچ بدی نکردی قشنگم قدرتو ندونس تو هیچ مشکلی نداشتی

😔😔😔

ناراحت نباش باشه؟😢♥

نمیتونم 😔