2777
2789
عنوان

قیمه نثار قزوین چطوری درست میشه

886 بازدید | 9 پست

من یجا خونه یکی خوردم هرچی میپزم مثل اون نمیشه 

گوشت گوساله یکم اب پزمیکنم بعد  ابکش میکنم بوش بره

بعد پیاز داغ و زعفران و هل زردچوبه و دارچین و رب و فلفل میزنم با گوشت گوسفندی و اون گوساله سرخ میکنم یکمم خلال بادوم و پوست پرتقال. بعد اب  و یک قاشق گلاب  

اما مهمونی  جایی خوردم گفت اینجوری نیست  یادم نداد

مال اون خانم میزبان عالی میشه  

انقدر بدم میاد از اینا که می پرسی دستورشو نمیگه ها 😒 حالا انگار سرآشپز یه هتل ۵ ستاره ست میخواد دستورش لو نره مشتریاش بپرن🚶‍♀️

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم ادویه هاشه نیازی هم نیست بپزی آبشو بریزی هم ویتامیناشو بریزی دور با پیاز داغ فراوون تفت بده گوششتو با آب کم بذار بپزه و جا بیفته ادویه قیمه نثار بزن زعفرون بزن زرشک و خلال پسته و خلال بادوم خلال پوست نارنج هم برای روی برنجت باید باشه وگرنه مزه قیمه نثار نمیده

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

انقدر بدم میاد از اینا که می پرسی دستورشو نمیگه ها 😒 حالا انگار سرآشپز یه هتل ۵ ستاره ست میخواد دست ...

مهمون داشت سرش شلوغ بود  در حال پذیرایی و اینا بود 

حالم گرفته شد یاد نداد

مهم ادویه هاشه نیازی هم نیست بپزی آبشو بریزی هم ویتامیناشو بریزی دور با پیاز داغ فراوون تفت بده گوشش ...

مرسی عزیزم اره فکنم باید برم  عطاری ادویه مخصوص قیمه نثار بخرم 

اره روی برنج کامل بلدم  ولی مال اون خانوم خیلییی عالی بود

مرسی عزیزم اره فکنم باید برم  عطاری ادویه مخصوص قیمه نثار بخرم  اره روی برنج کامل بلدم&nb ...

ادویه هم باید جنسش خیلی مرغوب باشه و به اندازه بزنی زیاد بزنی تلخ میشه کم بزنی مزش کم میشه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بلد نیستن نمیگن 😂🤣

اون میزبانو گفتم که اسی ازش پرسیده و دستورو نداده. خب خودش درست کرده دیگه جطور بلد نیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

اون میزبانو گفتم که اسی ازش پرسیده و دستورو نداده. خب خودش درست کرده دیگه جطور بلد نیست

همون میزبانو منظورمه عزیز دلم 

شاید از بیرون سفارش داده واسه همین بلد نیست نمیگه که ابروش نره 😂یا مثلا کسی واسش درست کرده و نمیگه