2789
عنوان

شاگرد اول

708 بازدید | 11 پست

سلام خانما من الان ۱۹ سالمه تو دوران دبستان خیلی زرنگ و شاگرد اول بودم ولی از دبیرستان به بعد جز شاگرد تبل های کلاسمون بودم و هستم ولی از امسال میخوام میخوام کلی تلاش کنم و شاگرد اول و زرنگ کلاسمون من باشم میخوام برم به به کلاس دیگه ولی فرمولش رو نمیدونم و کلا بلد نیستم که چیکار کنم تا شاگرد اول کلاس بشم تو رو قرآن کمکم کنید بخدا کلی دعاتون میکنم از بس سرکوفت از خانواده شنیدم و دوستام مسخره کردن خسته شدم بنظرتون تلاش کنم امسال‌ میتونم شاگرد اول باشم میشه هرچی برای شاگرد اول شدن لازمه بهم بگین؟

من همیشه شاگرد اول میشدم

حفظیاتم قویه

خلاصه برداری کن اگه دیدی ی مطلبیو نمیتونی حفظ کنی حتما رو کاغذ بنویسش و دیگه زوم نکن روش

بعد ک تموم کردی خلاصه برداری رو بخون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی کلاس خوب و دقیق درسها رو یاد بگیرتوی خونه با برتامه ریزی هر روز درس همون روزو بخون و تمرین کن وه روی هم جمع نشه

این راه موفقیته

راستی دوستاتم عوض کن 

آدم شبیه همنشینش میشه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
توی کلاس خوب و دقیق درسها رو یاد بگیرتوی خونه با برتامه ریزی هر روز درس همون روزو بخون و تمرین کن وه ...

فدات شم چشم

فقط برنامه ریزی رو یکم بلد نیستم

چطوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم 

فدات شم چشم فقط برنامه ریزی رو یکم بلد نیستم چطوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم 

درس هر روز رو همون روز بخون 

از مدرسه که برمی گردی دوساعت استراحت کن بعد برو سر درس تا تموم نشده بلند نشو

آره چون تجدید داشتم از اول میخونم

درسا رو سر کلاس حتما گوش بده و همون روزی که معلم درس داد مطالعه کن

موقع درس خوندن یه مداد پیشت باشه زیر کلمه کلیدی و نکته مهم خط بکش

برنامه ریزی کن مثلا از مدرسه که میای دوساعت استراحت بعد ۴ تا۶ درس یه ربع استراحت دوباره دوساعت درس.قبل اینکه درست تموم بشه بیرون نرو.اگه وقت اضافه آوردی درست زودتر تموم شد برو درسای دیگتو مرور کن.

اگه تونستی قبل کلاسا پیش خوانی کن

چه درسی رو تجدید شدی؟

درس هر روز رو همون روز بخون  از مدرسه که برمی گردی دوساعت استراحت کن بعد برو سر درس تا تموم نش ...

باشه ولی الان که درس میده میگه جلسه بعد که هفته بعد حساب میشه می پرسم بعد من فردا هم یه درس دیگه دارم و باید حتما بخونم اخع چطوری درس امروز رو امروز بخونیم درحالی که فردا هم یه درس دیگه داریم مشکل همینجاست بخدا 

باشه ولی الان که درس میده میگه جلسه بعد که هفته بعد حساب میشه می پرسم بعد من فردا هم یه درس دیگه دار ...

ازروز اول اگه هر درسی رو بخونی همیشه اماده ای مثلا شنبه شیمی درس داده بخونش یکشنبه درس جدید میدن چون هنوز هفته اوله چیزس نمی پرسن 

از هفته دوم شنبه میخواد شیمی بپرسه تو قبلا خوندی و فقط یه مرور کوچولو لازم داری

یکشنبه میخواد درس هفته قبل رو بپرسه تو قبلا خوندی و یه مرور لازمه

در واقع همه چی به طرزعجیبی به هفته اول بستگی داره تاکارات رو روال بیفته

من به شاگردام هم همین فرمول رو یاد میدم و جواب میگیرن