2777
2789
عنوان

پس خدا کجاست؟!

104 بازدید | 5 پست

از وقتی دنیا اومدم همیشه بهم گفتن خدا همیشه کنارته، کمکت میکنه و دوستت داره مهم نیست چجوری باشی. همیشه گفتن وقتی از ته دل خدا رو بخوای حتما کمکت میکنه حتی اگه مذهبی نباشی.

من واقعا اصلا آدم مذهبی نیستم ولی خدا رو باور دارم واقعا. ولی نمیفهمم... چرا خدا اینجوری رهام کرده تا توی دردام دست و پا بزنم؟ اگه خدا کسایی که دو رکعت نماز نمیخونن و دو تار موشون بیرونه رو به حال خودشون رها میکنه تا اینجوری درد بکشن چه جور خداییه؟

باور کنین خستم... از همه چی خستم دیگه نمیتونم تحمل کنم. مشکلم چیزیه که نمیتونم به کسی بگمش ولی همش حس میکنم یه چیزی درونم داره له میشه بخاطرش.

حس میکنم کم کم دارم به لبه نزدیک میشم... اونجایی که دیگه نمیتونم به هیچی ادامه بدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم خدا به مو و اینا کاری داشته باشه خارجی ها رو ببین🙂 مشکلت جای دیگه ایه

نمیدونم چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم از ته دلم به خدا التماس میکنم کمکم کنه ولی هر روز که بیدار میشم بدترم😭

خدا پیامبر رو هم که فرستاد برای تبلیغ دین، راه رو براش هموار نکرد دچار خیلی سختی ها شد حتی یکبار مردم شهری پیامبر رو سنگ باران کردند

مشکلت رو نمیدونم ولی همه مون باید تلاش کنیم 

و یه چیز دیگه: این دنیا برای هیچ کس بهشت نیست

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

خدا هسته

ولی هرجا که دلش بخواد

نه هرجا که تو دلت بخواد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم